Adrenalină pentru localnicii din Narcise! Se chinuie să iasă cu mașinile din nămol

0
291

Protest în Cartierul Narcise din Târgu Jiu. Nemulțumiți de condițiile în care trăiesc localnici au ieșit în stradă. Oamenii cer autorităților să ia măsuri pentru că nu mai pot intra în cartierul unde și-au ridicat locuințe.

În zona de case locuiesc aproximativ 100 de familii, majoritatea tineri cu copii mici. Oamenii se plâng că au ajuns să umble în cizme de cauciuc pentru că nămoalele au înghițit de tot străzile. În zonă s-au demarat investiții însă după doar o lună de activitate șantierul a fost abandonat. Acum străzile arată mai rău decât pe vremea când nu se lucra. ”Să vină și să ne facă drumurile exact așa cum au fost înainte. Chiar suntem afectați cu toții, nu numai mașinile, ci și noi ca oameni. Cei mici ar vrea să se joace afară, nu avem unde să ne ducem cu ei aici. Unde? În nămoale? Mergem pe un câmp din apropiere, acolo îi mai plimbăm. Sunt numai promisiuni și atât. Așteptăm și noi un punct de vedere oficial, să vedem când o să primim și noi acest asfalt sau măcar piatră să ne pună”, a spus o localnică.

Taxe mici condiții grele

Cetățenii sunt supărați că plătesc taxe de zonă centrală în condițiile în care nu au beneficiat de nimic încă de la repartizarea terenurilor. Cei mai mulți și-au cumpărat și stâlpii de curent pentru a se racorda la rețeaua de electricitate. „Taxele și impozitele sunt pentru teren în zonă B, asta înseamnă că suntem situați undeva spre centru. Nașa mea stă pe Eroilor și plătește același impozit ca și mine, dar eu stau în nămoale până în gât”, a mai afirmat femeia.

”Am o părere foarte proastă. Am schimbat mașina personală cu una 4×4. Se spune că locuiești la oraș, dar zici că stăm la sat. Impozitul îl plătesc ca la oraș. Dacă nu ești atent, nu mai ieși cu mașina din nămol”, a spus un alt localnic.

Ziua și adrenalina

Mulți dintre cei care locuiesc în zonă susțin că s-au săturat să repare singuri drumul. Oamenii așteaptă o explicație din partea autorităților :”Colegii de muncă mă întreabă dacă fac off-road sau dacă merg toată ziua cu mașina la munte. Nu, eu merg cu mașina în fața casei, în Cartierul Narciselor(…) Din martie și până acum s-a muncit maxim o lună de zile, suntem înțelegători, dar am ajuns la capătul răbdărilor. Am rămas mai rău decât ca înainte”, au spus câțiva târgujieni din zona Narciselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here