Afaceristul Marius Drăghia a murit la SJU Piteşti, unde au fost internaţi şi cei trei copii care au murit din cauza unei infecţii

0
13

marius-draghiaOmul de afaceri Marius Drăghia a decedat în acelaşi spital, la acceiasi sectie (boli infectioase), în care au fost internaţi mai mulţi bebeluşi care ulterior au fost transferaţi la Spitalul „Marie Curie” din Bucureşti, unde au murit. Deocamdată, medicii nu au nicio explicaţie pentru boala care a ucis deja 3 copii.

Potrivit realitatea.net, la Spitalul Judeţean din Piteşti au apărut cazuri noi de îmbolnăviri în rândul bebeluşilor. La sfârşitul săptămânii trecute, au fost internaţi alţi patru copii infectaţi cu rotavirus, dar totul a fost ţinut sub tăcere până ieri. Se pare că autorităţile încă nu au răspunsul pentru sursa îmbolnăvirii. Tot săptămâna trecută, a murit la Spitalul din Piteşti şi afaceristul gorjean Marius Drăghia, acesta fiind internat în secţia de boli infecţioase. Se ştie că afaceristul a decedat în urma unei infecţii la plămâni. Omul de afaceri a devenit cunoscut mai ales prin prisma agenţiei imobiliare „Casa Drăghia”. În urmă cu câţiva ani, afaceristul gorjean s-a mutat la Piteşti, acolo unde îşi întemeiase o familie. În ultima perioadă, Drăghia îşi mutase şi afacerile în judeţele Argeş şi Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here