Afaceristul Nicolae Sarcină, prezentat drept noul investitor de la formația Academica Clinceni

0
1350

Afaceristul Nicolae Sarcină este prezentat de către presa centrală drept noul investitor de la formația Academica Clinceni. Postul Telekom Sport a anunțat venirea lui Nicolae Sarcină ca principal finanțator. Acesta ar fi fost convins să vină alături de echipă chiar de către primarul localității Clinceni. Procedurile de preluare a echipei nu au fost finalizate, dar primele schimbări au fost realizate. Antrenorul Ionuț Chirilă nu ar fi pe placul lui Sarcină și a fost îndepărtat, iar în conducerea clubului au fost aduși Augustin Călin şi Sabin Ilie. De asemenea, potrivit Telekom Sport, Sarcină ar fi oferit chiar o primă pentru victoria împotriva formației Dinamo. „Prietenul meu, care este investitor, m-a chemat la Clinceni şi eu am stat şi am venit să îi ajut cu ce pot eu”, a spus Sabin Ilie.

Florin Gardoş, unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la Academica Clinceni, spune că noul finanţator al echipei pare de încredere: „Am înţeles că o să vină un nou acţionar la club, omul pare destul de serios”.
Ionuț Chirilă ar solicita unele compensații, lucru pe care conducrea clubului refuză să îl facă.
În orice caz, Nicolae Sarcină preferă să își conducă din umbră societățile, în funcțiile de administrator sau acționar apărând alte persoane din anturajul acestuia.
Nicolae Sarcină mai deține echipele Viitorul Târgu Jiu, din Liga a II-a, și Luceafărul Oradea, din Liga a III-a.

 


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here