Amenzi aplicate de inspectorii sanitar-veterinari în târgul de la Polovragi

0
93

Inspectorii sanitar-veterinar au aplicat cinci amenzi în valoare de 6.000 de lei în târgul de Sfântul Ilie de la Polovragi.

O amendă de 1.200 lei a fost aplicată la o rulotă snack-bar amplasată în Târgul anual de la Polovragi, pentru neigienizarea spațiului de depozitare a produselor alimentare.

Au fost întocmite două procese verbale pentru amenzi de câte 1.200 lei la o rulotă snack-bar și o rulotă fast-food amplasate în Târgul anual de la Polovragi, pentru comercializarea preparatelor din carne la grătar către consumatorul final fără a deține echipament complet de protecție sanitară“, a spus Robert Spânu, directorul executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Gorj.

Amendă pentru lipsa echipamentului de protecție

De asemenea, reprezentanții DSVSA Gorj au aplicat o amendă de 1.200 de lei tot în târgul de la Polovragi, pentru manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare: recipientele cu preparate culinare au fost depozitate prea aproape de zona pietonală, existând risc de contaminare cu praf.

O altă sancțiune s-a aplicat la o rulotă snack-bar, pentru manipularea neigienică a produselor alimentare. Angajatul nu deținea echipament de protecție sanitară în timp ce prepara termic preparate la grătar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here