Acasa / Actualitate / Anchetă pentru ucidere din culpă în cazul fostului director economic de la Casa de Sănătate, care a murit pe masa de operație

Anchetă pentru ucidere din culpă în cazul fostului director economic de la Casa de Sănătate, care a murit pe masa de operație

Fostul director economic al Casei de Asigurări de Sănătate Gorj, Valeriu Constantin Buju, va fi înmormântat sâmbătă, în Cimitirul Municipal din Târgu Jiu. Procesiunea va începe la ora 12,00.

Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel de pe strada Eroilor.

Valeriu Constantin Buju a decedat în urmă cu câteva zile chiar pe masa de operație, la scurt timp după ce i s-a făcut anestezia. Valeriu Constantin Buju, în vârstă de 41 de ani, trebuia să fie operat pentru extirparea vezicii biliare. Acesta a intrat în stop cardio-respirator și a decedat. Potrivit unor surse, el ar fi suferit un șoc anafilactic.

Rezultatele autopsiei nu au fost făcute publice

Cazul este cercetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu pentru ucidere din culpă. Rezultatul autopsiei cu privire la cauzele decesului nu este făcut public. Reprezentanții Poliției Gorj și cei ai Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au refuzat să ofere informații cu privire la autopsia care a fost efectuată.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*