Angajări fără concurs la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

0
521

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu face angajări pe perioadă determinată fără concurs. Unitatea medicală scoate la concurs 20 de posturi, cele mai multe fiind de asistent medical și infirmier.

Este nevoie de patru asistenți și de patru infirmiere pentru secția „tampon“, acolo unde sunt internați pacienții suspecți de COVID-19, care se află în așteptarea rezultatelor de laborator. De asemenea, Spitalul Județean de Urgență mai angajează lase asistenți medicali debutanți la Secția de Boli infecțioase, unde sunt tratați bolnavii de COVID-19. Alte posturi sunt la secția ATI. Spitalul mai caută și doi biologi pentru Laboratorul de genetică moleculară, unde se efectuează testele de COVID-19. Contractele de muncă vor expira în 30 de zile de la expirarea stării de alertă.

Dosarele se trimit până pe 5 august la adresa de e-mail [email protected].

O singură infirmieră la Secția de Boli Infecțioase

Medicul pneumolog Elena Vlad din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a atras atenția  cu privire la personalul insuficient de la Secția de Boli Infecțioase. Cadrul medical a spus că acolo exista o singură infirmieră la zeci de bolnavi, care era copleșită de activitatea depusă.

Alin Petre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here