11.5 C
Târgu Jiu
joi, mai 6, 2021
AcasăActualitateAngajări la CSM Târgu Jiu. „Nu putem funcționa normal“

Angajări la CSM Târgu Jiu. „Nu putem funcționa normal“

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu mai are nevoie de angajați pentru a-și desfășura activitatea în mod normal.

„Mai avem nevoie de doi-trei angajați la Clubul Sportiv Municipal. Avem nevoie de un jurist. A avut loc un concurs și sper că nu vor fi probleme și că acest post va fi ocupat. Mai avem nevoie pe organizare de competiții. Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă organizarea de competiții: noi inscripționăm tricourile, noi le transportăm, facem orice, și pregătirea și toate documentele. Patru oameni. Este foarte puțin. Sperăm să mai avem doi-trei oameni să ne putem desfășurăm normal activitatea. Nu îmi doresc un club cu o structură stufoasă, pentru că eu îmi doresc ca sportivii să fie răsplătiți pentru efortul lor“,  a precizat Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu.

În momentul de față, clubul are aproximativ 500 de sportivi. „Nu putem să facem față tuturor necesităților cu numărul actual de angajați, mai ales că o ajungem la aproximativ 500 de sportivi, la care se adaugă antrenorii. Sunt tot timpul probleme și nu putem să facem față“, a mai adăugat directorul CSM Târgu Jiu.

Salariile sunt mici

Salariile la CSM sunt foarte mici. De exemplu, șeful secției de handbal de la CSM Târgu Jiu primește un salariu net de 2.800 de lei, n condițiile în care la societatea Transloc a Consiliului Local, un șofer depășește 3.000 de lei.

„Oamenii nu se plâng că muncesc mult și primesc un salariu prea mic. Muncim că ne dorim. La noi nu există un  program normat. Eu stau până seara târziu zi de zi“, a mai precizat Robert Bălăeț.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -