12.9 C
Târgu Jiu
miercuri, martie 3, 2021
Acasă Actualitate Angajări la Motru! Posturi bine plătite scoase la concurs

Angajări la Motru! Posturi bine plătite scoase la concurs

- Advertisement -

spital-motru11Mai multe posturi au fost scoase la concurs în municipiul Motru, iar câteva dintre ele sunt destul de bine plătite. Cei interesați, care se încadrează în condițiile impuse de ocuparea acestor job-uri, se pot înscrie la concursul de la Spitalul Municipal Motru.

Spitalul Municipal Motru organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante: asistent medical generalist debutant sau asistent medical de radiologie debutant (oricare dintre variante fără vechime): un post (PL/SSD/S) – la Secţia Radiologie imagistică medicală; și asistent medical principal de radiologie (minimum 5 ani vechime în specialitate): două posturi (PL/SSD/S) – la Secţia Radiologie imagistică medicală (computer tomograf). Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: asistent medical debutant din cadrul Secţiei Radiologie (se pot înscrie asistenţi medicali generalişti sau asistenţi medicali de radiologie) care deţin: diplomă de absolvire a şcolii sanitare postliceale, diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate sau diplomă de licenţă în specialitate; curs de radioprotecţie valabil. Pentru postul de asistent medical principal de radiologie din cadrul secţiei Radiologie – computer tomograf (se pot înscrie asistenţi medicali principali de radiologie) care deţin: diplomă de absolvire a şcolii sanitare postliceale, diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate sau diplomă de licenţă în specialitate; diplomă de absolvire a gradului de asistent medical principal; curs de radioprotecţie valabil.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 30 mai 2017, ora 09:00: proba scrisă; 06 iunie 2017, ora 09:00: proba practică; 09 iunie 2017, ora 09:00: proba interviu. De asemenea, se mai organizeză examen pentru pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitor – spălător (12 clase – liceu, fără vechime) – Spălătorie. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 19 mai 2017, ora 09:00: proba scrisă; 24 mai 2017, ora 09:00: proba interviu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente