Angajații Primăriei Roșia de Amaradia, fără salarii de sărbători

0
16

Angajații Primăriei Roșia de Amaradia riscă să rămână fără salarii de sărbătorile de iarnă. Conturile Primăriei sunt blocate de către un executor judecătoresc, după ce profesorii de la școlile din localitate au câștigat în instanță unele drepturi bănești.

Salariații Primăriei Roția de Amaradia nu și-au mai primit salariile de două luni. „Am solicitat și am scos în evidență nevoia noastră financiară pentru a acorda salariile. Consiliul Județean cunoaște situația dificilă cu care ne confruntăm. Această situație a survenit ca urmare a faptului că un executor judecătoresc a blocat conturile primăriei pentru a pune în aplicare o hotărâre care se referă la acordarea de drepturi bănești cadrelor didactice de la Roșia de Amaradia. Nu ne-a ajutat cu nimic Cosiliul Județean. Nu ne-a ajutat domnul Cosmin Popescu, deși am făcut și comunicare scrisă. Sper ca până la sfârșitul anului să se facă o rectificare bugetară, altfel nu putem să acordăm salariile“, a spus Liviu Cotojman, primarul comunei Roșia de Amaradia.

Trei primării au primit sume suplimentare

Consiliul Județean Gorj a repartizat suma de 543.000 de lei către trei primării care se confruntau cu probleme financiare: Peștișani, Stănești și Polovragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here