9.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 8, 2021
AcasăActualitateConducerea Ydail se declară hărțuită de procuror

Conducerea Ydail se declară hărțuită de procuror

Într-un comunicat de presă, societatea Ydail, controlată de senatorul de Gorj, Ion Iordache, de declară hărțuită de procurorul de caz și anunță că îi va face o plângere.

Vă reamintim faptul că ancheta vizează trei angajați ai societății care sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de obținere ilegală de fonduri, constând în folosirea ori prezentarea de documente sau date false, inexacte sau incomplete, pentru primirea aprobărilor sau garanțiilor necesare acordării finanțărilor obținute sau garantate din fonduri publice, dacă are ca rezultat obținerea pe nedrept a acestor fonduri. Prejudiciul la fost estimat la 359.132 de lei și consta într-un contract de întreținere și deszăpezire a drumurilor județene.

În sarcina inculpaților s-a reținut obligația achitării unei cauțiuni totale în cuantum de 500.000 lei

”Săptămâna trecută reprezentanți ai noștri au fost reținuți abuziv pentru 24 de ore și apoi au fost puși sub control judiciar pe cauțiune. Astăzi judecătorii au desființat deciziile procurorului de caz prin revocarea măsurii preventive a controlului judiciar pe cauțiune, arătând că nu există temei juridic pentru măsurile dispuse, în mod evident, cu rea intenție.

Pentru că din 2014 și până în prezent mai mulți dintre angajații noștri au fost hărțuiți de procuror, ne rezervăm dreptul de a sesiza toate organele competente să ancheteze aceste abuzuri” a transmis biroul de presă al societății Ydail Construct SA.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -