Acasa / Actualitate / Aparegio investește 17 milioane de euro, la Tismana

Aparegio investește 17 milioane de euro, la Tismana

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Operatorul de apă face pași importanți pentru ca localitatea Tismana să treacă sub incidența Aparegio în ceea ce privește furnizarea serviciului de apă și canal. În zonă urmează să fie făcute investiții de peste 15 milioane de euro.

Un grup  de localnici din orașul Tismana s-a deplasat la sediul operatorului regional de apă și canal din județul Gorj pentru a purta discuții referitoare la intrarea în aria de operare a localității mai sus-menționate. Cu această ocazie au fost dezbătute probleme ale fostului și actualului operator. Totodată, reprezentanții Aparegio au stabilit activitățile pe care le vor derula în perioada următoare: identificarea tuturor consumatorilor contorizați (indexul și integritatea contorului)/necontorizați, încheierea contractelor de furnizare a apei și demararea acțiunii de igienizare a conductelor de aducțiune și  distribuție, regularizarea facturilor (cu utilizatorii și vechiul operator).

“Pe această cale, facem un apel către toți utilizatorii de apă din Tismana să încheie contracte de furnizare prin echipele mobile ale societății care se află în această perioadă pe raza localității sau prin deplasarea proprie la sediul Centrului de Exploatare și Distribuție  a Apei Tismana unde fiecare consumator  poate să aducă la cunoștința CED-ului problemele apărute în exploatarea sistemului de apă din localitate”, a transmis Nicoleta Bărbat, purtător de cuvânt Aparegio.

În cadrul întâlnirii a fost prezentat și „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Gorj”, în care sunt propuse investiții majore pentru UAT Tismana în valoare de 17 milioane de euro.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*