12.5 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 6, 2022
AcasăActualitateAproximativ 8.000 de metri pătrați, redați circuitului economic în Parcul Industrial

Aproximativ 8.000 de metri pătrați, redați circuitului economic în Parcul Industrial

O suprafață de aproximativ 8.000 de metri pătrați a fost redată, în acest an, circuitului economic în incinta Parcului Industrial Gorj din localitatea Bumbești Jiu.

„Am reușit, în acest an, să redăm în circuitul economic o suprafață de aproximativ 8.000 de metri pătrați, din care aproape 7.000 de metri pătrați prin exploatarea unei cantități impresionante de pământ, care alcătuia o zonă strategică de apărare, biute, pentru că Uzina Mecanică Sadu are, în continuare, un profil de activitate special, producția de armament și muniție. Este vorba de 30.000 de metri cubi de pământ. Am reușit să aducem la cotă zero o suprafață de 6.800 de metri pătrați. Am reușit la intrarea dinspre strada Bumbești să nivelăm o zonă în care se găseau deșeuri din demolări. Am reușit să mai scoatem la suprafață aproximativ 1.000 de metri pătrați“, a declarat Eftemie Popescu, directorul Parcului Industrial Gorj la o emisiune de la 1 Plus Tv.

Magazine în incinta parcului

Mai multe magazine vor fi ridicate în incinta Parcului Industrial Gorj. Spațiile comerciale sunt menite să asigure, în primul rând, aprovizionarea salariaților care își desfășoară activitatea în cadrul Parcului Industrial.

„Au apărut investitori interesați de aceste suprafețe. Am închiriat, deja, 860 de metri pătrați. În această săptămână semnăm contractul de închiriere, pentru amenajarea de spații comerciale la dispoziția angajaților din platforma industrială. Putem să ne mândrim că, în Parcul Industrial, avem aproximativ 700 de lucrători“, a mai precizat Eftemie Popescu.

Parcul Industrial de la Bălești e aproape gata

0
Parcul Industrial din comuna Bălești este aproape gata. Potrivit primarului din Bălești, Mădălin Ungureanu, se...

Parc și foișor, amenajate în incinta Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“

0
Două profesoare de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” au înființat o asociație si au început...

Amenzi de 80.000 de lei la magazinele Penny din Gorj. Trei unități au fost închise

0
  Cinci magazine din lanțul Penny din județul Gorj au fost controlate de reprezentanții Protecției Consumatorilor....

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!