Acasa / Actualitate / Asistente medicale cu note de 1 și 3, transferate la Secția de Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență. S-au făcut de râs la o testare

Asistente medicale cu note de 1 și 3, transferate la Secția de Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență. S-au făcut de râs la o testare

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a transferat, anul trecut, două asistente medicale la Secția de Obstetrică-Ginecologie, care, ulterior, au dovedit că sunt competente pentru a lucra în acest domeniu. Acestea s-au făcut de râs la o testare susținută în fața unei comisii de medici și asistente din cadrul Secției, obținând notele 1 și 3. Una dintre cele două asistente examinate nu a scris nimic în lucrare, în afară de întrebările formulate de comisie, iar cealaltă a dat răspunsuri greșite, care nu aveau legătură cu întrebările. Conducerea Secției de Obstetrică-Ginecologie a solicitat, printr-o adresă, anularea transferului, pentru că e nevoie de personal competent deoarece la unitate „se prezintă urgențe majore care pun în pericol viața mamei și a copilului și necesită personal competent“. Cele două asistente au fost transferate de la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești, dar acum își desfășoară în continuare activitatea în cadrul Spitalului Județean.

Mutate în policlinică

Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a precizat că cele două asistente au fost mutate în cadrul ambulatoriului de specialitate: „Au fost transferate la cererea Șefului de secție, pentru necesitate, în urma unui referat al acestuia. Au fost evaluate după o perioadă de o lună de zile, iar apoi au fost trecute pe alte locuri de muncă în cadrul Spitalului Județean de Urgență, respectiv la ambulatoriului de specialitate. S-a preferat transferul acestora pentru că s-a întocmit un referat de necesitate din partea șefului Secției, ceea ce însemna că era o nevoie imperioasă de cadrele medicale“.

Conducerea Spitalului Județean a demarat procedura de organizare a unui concurs de angajare pentru Secția de Obstetrică-Ginecologie. „Între timp, am înaintat la resurse umane solicitarea de organizare a unui concurs pentru ocuparea a două posturi“, a mai spus Costinel Popescu.

4 comentarii

 1. IN ULTIMUL TIMP,SE PARE, CA ESTE O MAGARIE NORMALA A MANAGERULUI CAPOTA.
  INTREBAREA ESTE CE ROST MAI ARE ORGANIZAREA CONCURSURILOR ?
  IN ACEASTA INSTITUTIE (S.J.U. TG.JIU) INGRIJITOARELE DE CURATENIE AU AJUNS DIRECTOARE(GEN IULIANA LUCA),AMANTELE SUNT SEFE,COPIILOR MANAGERILOR LI SE PERMITE ORICE GRESEALA.

  • Da`pai cum altfel? Uite, o alta Luca, neam dupa barbatu-sau cu cea de care zici. Luca Diana Ioana, Fisan dupa numele de fata. E colega cu noi la asistenti UCB, anul IV. Maritata cu unul ruda psdistei Liliana Luca, cadru didactic la UCB. Ca mare-i caracatita asta universitara de la Tg Jiu! N-am vazut-o la cursuri de doua ori semestrul asta si nici in cei trei ani de dinainte, iar in garzi nici atat, dar are 9 si 10 aproape pe linie. Noi facem si garzi, ajungem si la cursuri, dar nu ne cheama LUCA.
   Colega Luca e cu sotul in Timisoara, iar cursuri si practica ioc! A venit doar la examene, incercand sa ne vanda niste plasticuri de la Better. Cine credeti ca va lua un concurs pe post de asistenta debutanta daca ar fi la Tg. Jiu? Ea sau noi, celelalte, care venim si la cursuri, facem si garzi? Fireste ca ea, chiar daca o sa stie de 1 sau 3. La fel ca cele de mai sus. Pacat doar de pacienti!

 2. TOATE CIURUCURILE AJUNG IN AMBULATORIU.RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE!

 3. Și dacă nu merg aranjate concursurile tot se inventează câte un transfer ireal,imoral si ilegal pe care nimeni nu l contesta!!!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*