Acasa / Actualitate / Aşteaptă bani pentru drumuri şi canalizare

Aşteaptă bani pentru drumuri şi canalizare

Autorităţile locale din Câlnic au în plan reabilitarea drumurilor şi realizarea reţelei de canalizare în toată comuna. Primarul comunei, Dumitru Vulpe, spune că dacă aceste proiecte vor fi duse la îndeplinire, poate spune că şi-a ţinut aproape toate promisiunile făcute cetăţenilor în campania din 2012.

vulpe-calnic

Pentru anul viitor, edilul din Câlnic susţine că îşi doreşte să obţină finanţare pentru încă două proiecte de investiţii, respectiv reabilitarea drumurilor şi reţeaua de canalizare. „Avem două proiecte vitale, reabilitarea tuturor drumurilor şi astfel toată reţeaua de drumuri din Câlnic să fie pusă la punct şi canalizarea. Eu consider că aceste două proiecte sunt cele mai importante pe care pe mi le doresc să le înfăptuiesc. Odată cu aceste două proiecte depuse şi finanţate, am cam dus la capăt ce am promis cetăţenilor în 2012. Din păcate nu a ţinut de mine faptul că nu au fost deschise sesiunile de depunere de proiecte şi finanţare”, a declarat primarul comunei Câlnic, Dumitru Vulpe.

„Suntem ocoliţi de fiecare dată la rectificare”

În ceea ce priveşte rectificarea bugetară de astăzi, edilul comunei nu pare optimist în obţinerea unor bani. Acesta spune că se bazează pe încasările de la bugetul local, dar şi pe fondurile venite din partea UE. „Aşteptăm rectificarea, dar, ca de fiecare dată, noi suntem ocoliţi. Nu facem parte din partidele care se află acum la guvernare. Pentru a realiza aceste obiective, unde la 2 milioane de euro la nivelul localităţii, dar măcar un sfert. Avem noroc că încasăm cât de cât taxele şi impozitele la bugetul local şi ne putem descurca pentru toate cheltuielile de personal şi utilităţi şi să mai realizăm şi câte un obiectiv pe care ni-l propunem la începutul anului şi aceşti bani pe care i-am obţinut prin fonduri externe”, a mai declarat Dumitru Vulpe.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*