Acasa / Actualitate / Așteaptă în zadar să se mute în noile locuințe ANL

Așteaptă în zadar să se mute în noile locuințe ANL

40 de târgujieni cărora le-au fost repartizate locuințe ANL în zona Narciselor nu au văzut încă cheile acestora, deși autoritățile le-au promis că în această toamnă se vor muta în noile case. Aceștia sunt dezamăgiți pentru că sperau să-i prindă noul an în casă nouă.

„În octombrie ar fi trebuie să fie finalizate. Sunt construite de către Agenția Națională pentru Locuințe și abia la final, când vor fi recepționate, vor fi predate în administrare Primăriei municipiului Târgu Jiu. Din discuțiile pe care le-am avut atât cu constructorul, cât și cu cei de la ANL a rezultat foarte clar că la sfârșitul lunii octombrie vor finaliza blocurile. Din păcate nu s-a întâmplat asta. Este o mare nemulțumire pentru cei care au primit locuințe și care, din păcate, nu s-au putut muta. Trebuie să vă spun că nu le ține nimeni goale ca să nu le dăm oamenilor. Încă se lucrează. Nu aș putea să spun când vor fi gata locuințele. Treaba primăriei este să asigure utilitățile și să pună la dispoziție terenul. Se lucrează la finisări interioare și sistematizare, alei și lucruri de acest fel. Nu cred că sezonul rece îi va împiedica să lucreze. Toți cei care vin la noi să ceară lămuriri le-am explicat acest lucru“, a precizat Ionuț Jilăveanu, șeful Serviciului de Gospodărire Comunitară din cadrul Primărie Târgu Jiu.

Nu se știe dacă vor mai fi construite și alte blocuri

În zona Narciselor se construiesc două blocuri cu câte 40 de garsoniere și apartamente cu două camere. „Nu avem încă o informație dacă se va mai continua de către ANL construcția de blocuri în zona respectivă“, a precizat Ionuț Jilăveanu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*