Acasa / Actualitate / „Atenție Protecție Socială! A venit la voi cineva căruia îi place să i se facă pedichiura!”

„Atenție Protecție Socială! A venit la voi cineva căruia îi place să i se facă pedichiura!”

Mutarea lui Rotaru de la o direcție la alta crează discuții. Marcel Romanescu este acuzat că îl ține în brațe pe directorul pedichiură, dorind prin acest transfer să șteargă totul cu buretele.

Viceprimarul Aurel Popescu susține că măsura luată de primar, la solicitarea Comisie de Disciplină, nu este altceva decât un joc „penibil”. „Personal cred că e doar o încercare de a ne distrage atenția de la lucurile reale din Primăria Târgu Jiu și din relația cu domnul Rotaru. Nu este deloc serioasă acestă mutare și această idee cum că, comisia de discipină aprofundează niște documente și niște declarații, până la urmă, luate de la angajații primăriei. Nu am înțeles de ce durează atât de mult analiza unor documente care au apărut chiar și în presă. Cred că nu se face altceva decât un joc penibil care este contestat de toată lumea. Cred că într-o lună de zile comisia de disciplină, dacă își făcea treaba serios, ar fi trebuit să dea un verdict în acest sens. Marian Rotaru este protejat! E vizibil atâta timp cât e mutat dintr-o parte în alta. E ca o protecție pentru o persoană pe care o mângâi ușor pe creștet și îi zici stai liniști! L-a mutat de la Patrimoniu la Protecție Socială. Ce să înțelegem din chestia asta? Atenție Protecție Socială a venit la voi cineva căruia îi place să i se facă pedichiura?! Comisia de disciplină trage de timp, la fel și primarul”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Mai e timp

În replică Romanescu îi trasmite lui Popescu că perioada de analiză este de un an de zile. „În acest moment activitatea Comisiei de disciplină este independentă de primar. Sunt două aspecte diferite: pe de o parte analiza comisie de disciplină și există acel termen de un an și pe de altă parte evaluarea directorilor care e un alt aspect”, a replicat primarul Marcel Romanescu.

Un comentariu

  1. Nea’ Aiurele , lasa l pe Romanescu sa se ocupe de atributiile de primar iar tu vezi ce poti face prin primarie , ca nu ti prea justifici salariul de 150 de milioane de lei . Vechi ca si tine . Trebuie sa muncesti pentru indemniuzatie nu sa o incasezi ca miliardele din pacanele . I ai spus lui Romanescu cate milioane de marci ai facut din evaziunea cu pacanele si din traficul de alcool fara acte cu firma Regent ? Ar trebui sa stie si el , poate te pune responsabil cu betii orasului si cu pacanelele , esti specialist ..

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*