Acasa / Actualitate / Au blocat traficul în oraș! Noi reguli de circulație în Piața Centrală!

Au blocat traficul în oraș! Noi reguli de circulație în Piața Centrală!

S-au sucit! Autoritățile târgujiene și-au dat cu stângul în dreptul în ceea ce privește circulația în zona parcării de la Rodna. Regulamentul anunțat la începutul anului a fost anulat, în prezent revenindu-se la vechile reguli de circulație.

Inițial Primăria Municipiului Târgu Jiu anunța cetățenii că, începând cu data de 01.01.2019 evacuarea celor două parcări putea fii făcută pe Strada Plevnei, către digul Jiului, conducătorii auto având posibilitatea să urmeze direcția stânga către Târgul Litovoi sau dreapta către Podul Jiului, cu obligația ca, la capătul străzii, să vireze spre dreapta. Intrarea în parcarea Rodna se facea din Bulevardul Constantin Brâncuși, iar în parcarea Super 2000 de pe Bulevardul Constantin Brâncuși – Strada Plevnei, șoferii având posibilitatea să vireze la stânga. După ce au văzut rezultatul noilor reguli autoritățile s-au răzgândit.

Circulație blocată

„S-a revenit la vechea formă de circulație în zona Pieței Centrale, până la reanalizarea modificărilor în vederea identificării unei situații care să permită desfășurarea fluentă a circulației. În urma analizării actualei forme de circulație de către reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Jiu și Poliția Rutieră s-a constatat că valorile de trafic pe Stada Unirii și Calea Severinul a crescut foarte mult ducând la blocaje în sensul giratoriu de la Piața Centrală”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei municipiului Târgu Jiu Ana Maria Ianc.

Un comentariu

  1. Nistia George

    Jenant, să schimbi așa că vrei tu niște semne de circulație peste noapte că ești mare boss și apoi să pui niște ……. de la Locală că îi ai în sub ordine să dea amenzi dacă nu realizai la timp că ai încălcat legea trecând pe acolo. Un plus la bugetul local, bătându-ți joc mai ales de cei veniți din afara Târgu Jiului. Eu fiind din Telești am luat amendă cu rânjetul pe buze mai ales când le-am spus că ar putea să-mi dea un avertisment, deoarece eu veneam pe un sector de drum cu cel puțin 5 km/h, unde se circula foarte intens pe jos și atenția mea era la trecători nici de-cum la semnele răsărite peste noapte. M-am trezit in față cu un …. de la locală și na amendă. Mi-a fost necaz. De ce? Păi d”aia că din 7 opriți în spatele meu numai eu am avut parte de un ZELOS, care mi-a arătat că știe să scrie bineînțeles pe alocuri indescifrabil un proces verbal. Povestea-i multă dar poate nu sunte-ți curioși. Am ajuns și la Primar dar… lasă…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*