Acasa / Actualitate / Au început concursurile pe posturi la Clubul Sportiv Municipal

Au început concursurile pe posturi la Clubul Sportiv Municipal

Concursurile pentru ocuparea posturilor de jurist și economist de la Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu au început și urmează ca în perioada următoare să se desfășoare concursurile pentru funcțiile de experți pe baschet și handbal. „S-a desfășurat prima etapă a concursului pentru postul de economist. Am înțeles că a fost admis un candidat la proba scrisă. Va urma concursul pe partea juridică. Pe 26 iunie vor avea loc concursurile de expert. Deocamdată sunt în procedură și se fac selecții, se fac înscrieri. Sper să vină cât mai mulți pentru a găsi oameni competenți“, a spus Robert Bălăeț, directorul, Clubului Sportiv Municipal.

Experții pe handbal și baschet se vor ocupa de organizarea echipelor

Acesta a spus că ar fi fost nevoie de angajarea celor doi experți sportivi chiar mai devreme pentru a începe să pună bazele echipelor de handbal și baschet: „Ar fi fost nevoie chiar mai devreme de acești experți pe handbal și baschet, dar nu este târziu nici la sfârșitul acestei luni, pentru că în această perioadă se încheie campionatele și se pot încheia contracte cu antrenorii și jucătorii, pentru a se contura cele două echipe. Acești experți vor avea o activitatea intensă, ocupându-se de cele două ramuri sportive și de organizarea echipelor“.

Robert Bălăeț a declarat, în urmă cu puțin timp, activitatea pe care o desfășoară este îngreunată de unii membri din Comitetul Director, care este format din consilieri locali.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*