Au început lucrările de extindere a grădiniței din zona Miorița

0
18

Lucrările de extindere a Grădiniței nr. 8 de pe strada Miorița din Târgu Jiu au început. Va fi construit un nou corp de clădire, în care vor învăța 80 de copii. „Au început lucrările la Grădinița Nr. 8 din strada Mioriței. Ne permite și vremea, așa că se lucrează la foc continuu. Aici avem un proiect care prevede extinderea unității, dar și reabilitarea spațiilor în care funcționează grădinița. Valoarea totală a proiectului este de 4.509.137,11 lei, din fonduri europene, contribuția Primăriei Târgu Jiu fiind de 195.062,49 lei.

Se construiește un nou corp de clădire (parter plus un etaj), mărindu-se în acest fel capacitatea grădiniței cu încă 80 de locuri“, a precizat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Investiția va fi realizată până la începerea noului an școlar

Și clădirea în care funcționează în prezent grădinița va fi modernizată. „De asemenea, se vor executa lucrări pentru reabilitarea și modernizarea vechiului corp al clădirii în care funcționează grădinița. Lucrările se vor finaliza până în luna septembrie, atunci când începe noul an școlar“, a menționat edilul șef.

Grădinița nr.8 este una dintre cele mai solicitate din municipiu Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here