Au jurat, pot trece la treabă!

0
368

S-a constituit noul Consiliu Local Târgu Jiu. Aleșii, alături de primarul Marcel Romanescu au depus jurământul în prezența unui public extrem de restrâns. Ceremonia festivă a avut loc la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu.

La aproape o lună de la alegerile locale a fost constituită componența noului Consiliu Local Târgu Jiu. Zece liberali, șapte social-democrați, doi verzi și doi reprezentanți ai Pro România au jurat să respecte Constituția și legile țării. Unii, aflați la primul jurământ, s-au încurcat în vorbe și au fost nevoiți să o ia de la capăt.

A jurat ca primar

În cadrul aceleiași ședinte a fost învestit în funcție și primarul Marcel Romanescu. Acesta a vorbit despre planurile mandatului cu numărul doi. “Am preluat cel de-al doilea mandat complet, sper ca de data aceasta, cu noul Consiliu colaborarea să fie mai bună. M-am uitat la calitatea umană a celor care au intrat în Consiliul Local și sper să se poată dezlipi de latura politică în interesul cetățeanului. Primul lucru politic pe care o să-l fac din calitatea de primar nou reconfirmat este să convoc ședința pentru a numi cei doi viceprimari. Administrativ, voi ține ședință cu directorii din Primărie pentru că trebuie să stabilim, din prima zi, anumite reguli pe care le respectăm împreună. Îmi doresc o administrație profesională, în folosul cetățeanului”, a transmis Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here