Au renunţat la greva foamei!

0
11

Disponibilizaţii de la Uzina Mecanică Rovinari au renunţat la greva foamei după ce au purtat discuţii cu administraţia unităţii. Ieri, doi dintre aceştia ameninţau că îşi vor da foc. Oamenii sunt disperaţi după ce au fost daţi afară fără să primească niciun ban. Conducea UMR le-a promis din nou angajaţilor că îşi vor primi salariile în funcţie de încasările viitoare.

Foştii angajaţi de la UM Rovinari sunt disperaţi! Au intrat în greva foameiSituaţia este cu atât mai gravă cu cât, spun ei, conducerea unităţii încasa prime de sute de milioane, iar angajaţilor li se oprea nejustificat din salarii, ajungând să primească doar câteva sute de lei. „Este foarte greu, suntem obosiți, nu am dormit și am stat în picioare cu păturile în spate. Suntem necăjiți. Avem un băiat cu tensiunea mărită. Greva foamei este pe perioadă nedeterminată. Trebuie să ajungem la o înțelegere. Oamenii spun că și-ar da și foc! Doi dintre băieți au spus că sunt dispuși să își dea foc. Poate așa ne va băga cineva în seamă”, a spus Cornel Pârvulescu, unul dintre protestatari.

Angajaţii susţin că au ajuns în situaţia asta după ce, la nivelul conducerii firmei s-au făcut o serie de tranzacţii prin care s-a dorit aducerea firmei în faliment pentru a fi cumpărată la un preţ de nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here