spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăActualitateAudit pe externalizarea hranei

    Audit pe externalizarea hranei

    La nivelul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu se efectuează un audit, în urma căruia managerul Tiberiu Tătaru va decide dacă va externaliza sau nu acest serviciu. La ora actuală, preţul alocat mesei zilnice pentru un pacient este de aproximativ şapte lei.

    Deşi consideră că hrana zilnică dată pacienţilor internaţi în Spitalul Judeţean Târgu-Jiu este una potrivită unui trai decent, managerul Tiberiu Tătaru recunoaşte că se gândeşte şi la varianta externalizării acestui serviciu. În cadrul emisiunii „Punctul pe I”, acesta a recunoscut faptul că hrana asigurată pacienţilor nu este pe placul tuturor celor internaţi în spital, deşi se îndeplineşte criteriul existenţei celor peste 2000 de calorii/persoană. În prezent, la nivelul unităţii spitaliceşti se lucrează la realizarea unui audit în urma căruia să se poata stabili care este varianta cea mai eficientă pentru spital –externalizarea serviciului sau propria cantină. „Când am venit la conducerea acestui spital, am găsit începută această procedură. Facem un studiu, un audit, pentru a vedea ceea ce este mai bine pentru Spitalul Judeţean Târgu-Jiu, pentru că sunt adeptul eficientizării unităţii medicale pe toate palierele. Vom vedea concluzia raportului, vom vedea ce spun specialiştii şi vom lua o decizie pentru 2015”, a declarat managerul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu. La ora actuală, cuantumul alocat hranei zilnice per pacient internat este de 6.91 lei, în condiţiile în care nivelul maximal prevăzut de legiuitor este de şapte lei.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: