Avansări la IPJ Gorj, de 1 Decembrie

2
85

Ziua Naţională a României le-a adus câtorva poliţişti motive de bucurie profesională. Opt agenţi şi un ofiţer din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au fost avansaţi în gradul profesional următor, vineri, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Emoţii pentru oamenii legii gorjeni. Ziua de 1 Decembrie nu va fi uitată, cu siguranţă, de unii dintre aceştia. A venit şi ziua în care buna activitate profesională desfăşurată de cei nouă poliţişti a fost recompensată. Pentru unii dintre cei avansaţi în gradul profesional următor, această recompensă a venit prin surprindere, vineri, după zeci de ani de activitate în sectorul poliţienesc. „Nu mă aşteptam la această avansare. A fost o surpriză din partea conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Am 20 de ani de activitate în poliţie şi sper să-mi desfăşor activitatea în limite legale şi în condiţiile care sunt oferite de conducerea IPJ Gorj, în mod excepţional, având în vedere atât dotarea cât şi pregătirea profesională”, a menţionat Comisarul Şef Latu Marius Dan. Emoţiile poliţiştilor au fost constructive. „Această avansare este primită cu multă bucurie. Mă bucur pentru aprecierea colegilor mei”, a spus Aniela Popescu, agent principal în cadrul IPJ Gorj.

8 agenţi şi un ofiţer, avansaţi

Pentru aprecierea faptelor deosebite săvârşite pe timpul misiunilor sau în sprijinul acestora, a rezultatelor meritorii obţinute în procesul formării profesionale sau cu ocazia participării la diverse activităţi au fost avansaţi nouă oameni ai legii, vineri, dintre care 8 agenţi şi un ofiţer. „Cu ocazia Zilei Naţionale a României, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, au avut loc 9 avansări. Din acestea, 8 sunt pentru agenţi de poliţie avansaţi înaintea împlinirii stagiului minim în grad, cât şi un ofiţer de poliţie la termenul legal prevăzut de lege”, a declarat Florin Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here