Acasa / Actualitate / Băluță, înlocuit de la Poliția Locală?!

Băluță, înlocuit de la Poliția Locală?!

Se pregătește debarcarea șefului de la Poliția Locală din Târgu Jiu. Potrivit unor surse Florin Băluță ar urma să fie înlocuit cu un alt șef de serviciu din instituție. Edilul afirmă că este mulțumit de actuala conducere a instituției.

Actualul șef de la Poliția Locală Florin Băluță ar urma să fie schimbat cu Constantin Draica. Cel din urmă ocupă în cadrul instituției funcția de șef Serviciul Ordine Publică și Evidența Persoanelor. Primarul municipiului Târgu Jiu a auzit zvonul însă neagă orice decizie în acest sens. „Domnul Draica este un bun profesionist dar nu m-am gândit niciodată la a-l avansa pe o altă funcție. Își face treaba acolo unde este. Poate au luat alții în calcul o astfel de variantă dar eu nu. Până la revenirea domnului Urdea din concediu paternal va rămâne un singur șef, domnul Băluță de care sunt foarte mulțumit. Cred că Florin Băluță face față de unul singur și nu am avut nicio discuție în acest sens. Este omul pe care mi l-am dorit și vreau să cred că se văd anumite schimbări în Poliția Locală. Nu m-am gândit să fac modificări în organigrama instituției”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Un comentariu

  1. Poate pleaca cu tot cu colegii din corpul gardienilor publici comunitari locali din subordine! Bugetul alocat e prea mare pentru munca depusa!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*