15.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăActualitateBani pentru Colegiul Național “Tudor Vladimirescu”

Bani pentru Colegiul Național “Tudor Vladimirescu”

Colegiul Naţional "Tudor Vladimirescu"Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” beneficiază, din nou, de atenția autorităților locale. Sume importante de bani au fost alocate, din bugetul local, pentru modernizarea laboratoarelor de fizică și chimie. Unitatea școlară a fost recent reabilitată, investițiile ridicându-se la circa 4,4 milioane de lei.

“Am alocat, prin hotărâre de consiliu, 150.000 lei Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, pentru dotarea laboratoarelor de fizică și chimie.
Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de mobilier specific, echipamente și instrumentar, de la mese speciale de laborator, dotate cu chiuvetă, scaune, dulapuri pentru depozitarea substanțelor chimice, catedre și până la echipamente complexe, laptopuri, tablete, table interactive multi-touch, videoproiectoare și soft-uri educaționale.
Am alocat, în fiecare an, resurse importante pentru toate unitățile de învățământ din municipiul Târgu Jiu, fără să facem discriminări. În fiecare an, școlile noastre au obținut rezultate tot mai bune și ne bucurăm că avem acum un număr însemnat de elevi cu rezultate remarcabile la concursuri naționale și internaționale. Vom continua aceste investiții, pentru că avem nevoie de unități de învățământ moderne, care să ofere copiilor noștri condiții optime de pregătire. Investind în copii, investim în viitorul municipiului nostru”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Disperare în rândul primarilor gorjeni. Nu mai sunt bani!

0
Rectificarea bugetară, ultima speranță a primarilor gorjeni. Edilii susțin că nu mai au bani de...

Sumă „de nimic” alocată întreținerii operelor brâncușiene

0
Încă o palmă dată patrimoniului lăsat de Constantin Brâncuși Târgu Jiului. Ministrul Culturii a alocat...

Tudor: Banii pentru Podul de la Jiu, pierduți

0
Adrian Tudor, fost viceprimar al municipiului Târgu Jiu, în prezent consilier local din partea Partidului...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!