Acasa / Actualitate / Betonul amprentat tot mai inestetic. Romanescu: „Am sistat în acest an reparațiile”

Betonul amprentat tot mai inestetic. Romanescu: „Am sistat în acest an reparațiile”

Primarul Marcel Romanescu refuză să mai întrețină centrul pietonal. Zona arată acum ca după bombardamente, chiar și așa municipalitatea afirmă că nu mai bagă bani în zona pietonală. Edilul merge pe ideea unui proiect care să readucă piatra cubică în plin plan.

„Am sistat în acest an reparațiile care se făceam în anii anterior. Am preferat ca cei 160 mii de lei să nu-i mai aloc spre reparațiile pentru pavimentul central ci să-i duc pe capitolul în care trebuie să aloc banii pentru pregătirea proiectul pentru amenajarea cu piatră cubică a centrului pietonal. Deci nu voi face reparații decât în zonele unde lucrurile arată foarte rău. Decât să aloc un 160 mii de lei pentru reparații am preferat să aloc 230 mii de lei pentru pentru proiectul de amenajare a zonei centrale”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Accesează un credit

În privința finanțării edilul vizează finanțare din sursă externă. „Eu sper ca ori pe axele de finanțare europeană ori guvernamentală să putem să acoperim această investiție. Dacă nu iau în calcul și varianta accesării unui credit pe care să-l achităm ulterior”, a declarat primarul.

6 comentarii

  1. Pai, tot pe credit de 170 de miliarde a betonat si prapaditul de Circiumaru centrul . Cautati solutii pe fonduri europene , centrul municipiului merita o amenajare cu piatra cubica , nu mizeria de beton ca in curtea vacilor de la Negomir.

  2. Romanescule, ne-am saturat de proiecte, dar realizari=zero.Pana o sa realizezi tu ceva, macar in zona centrala, o sa ajundem pe la calendele grecesti.Pune dracului mana si fa ceva pentru orasul asta, ca de scandaluri si promisiuni aiuristie s-au saturat oamenii.Se incheie si anul acesta si nu apare in lucru niciun proiect din cele clamate prin minciunile tale in presa si pe la rtv-le locale.Intr-adevar, centru arata groaznic, iar Carciumaru si Florescu ar trebui sa raspunda cu privarea de libertate, dar asta nu inseamna ca tu sa dai tot timpul vina le unii si pe altii,si sa nu intreprinzi urgent masuri pentru rreabilitarea zonei centrale.

  3. Lasa Marcele, nu ne nai explica savant ca stim ca nu se face nimic. Lumea asteapta exact ce poti tu livra: nimic. Varza ca dascal, praf si ca primar.

  4. Targu Jiu are un primar de toata jena.Cu un astfel de personaj in fruntea obstei orasul nu doar ca stagneaza, dar se deterioreaza si ce s-a mai facut de-a lungul timpului!

  5. De cel putin 5-6 ani, se vorbeste de rezolvarea finantarii unor proiecte importante pentru oras, dar atat si nimic mai mult.Sunt in primarie doi indivizi:Ionescu si Chiriac, care in toti acesti ani l-au pupat in kur pe Carciumaru si acuma pe Romanescu, iesind mereu in public cu astfel de “realizari” de anvegura pentru Targu _Jiu, dar totul se rezuma la niste minciuni gogonate, despre: transport local modernizat, asisderea autobuze si troliebuze noi, iliminat cu leduri, parcari, care mai de care sofisticate, anvelopari de blocuri, modernizarea Axei Brancusi cu celebrele opere ale marelui artist, aflate si ele intr-o stare fizica jalnica , la fel parcul central unde sstapane sunt inaripatele care produc disconfort si dezgust celor care viziteaza parcul,asemeni vegetatia peisagistica aflata intr-un proces rapid de uscaciune, apoi nic bazin de inot acoperit, pasaje subterane,,centru multi-cultural, in conditiile unei mari rusini nationale, de vreme ce casa de cultura a ajuns o ruina,, asisderea gara CFR, cea maoi importanta poarta de intrare in oras.samd. Proctic, traim intr-un oras depopulat,murdar, sarac si second-hand, foarte de parte de pretentiile unei urbe moderne, dar mai ales care prin oportunitatie si utilitatile momentrului sa corespunda nevoilor cetatenilor.Or la asa edili incompetenti, de proasta caliate, asa si oras avem si este MARE PACAT!!!

  6. Un oras de periferie, second hand.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*