14.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăActualitateBuletinele de vot au fost tipărite!

Buletinele de vot au fost tipărite!

Buletine de votBuletinele de vot pentru scrutinul electoral din 11 decembrie au fost tipărite. Acestea au ajuns în Gorj, fiind depozitate în sediul Prefecturii Gorj, sub paza jandarmilor, anunţă autorităţile judeţene. În total, pentru Gorj au fost comandate 667.000 de buletine, cu 10% în plus, conform legii electorale. „Au ajuns buletinele de vot de la tipografia din Galaţi. Le-am descărcat şi depozitat în sediul Prefecturii şi s-a instituit paza cu jandarmi până la momentul în care vor fi transportate la secţiile de vot din judeţ. Vor fi distribuite la cele 332 de secţii de votare. Până la alegeri vor fi făcuţi sacii cu buletinele, ştampilele şi autocolantele şi cu două zile înainte de data alegerilor vor ajunge la primării”, a precizat Gheorghe Paraschivu, prefectul de Gorj.

Totodată, organizatorii alegerilor parlamentare în Gorj au continuat și în weekend instruirile cu responsabilii care se vor afla în secțiile de votare pe 11 decembrie. „Au avut loc instruiri cu operatorii IT, cu informaticienii. Vor fi instruiri cu preşedinţii secţiilor de votare. Cam acesta este calendarul. Suntem în grafic cu organizarea pentru scrutin”, a mai precizat prefectul de Gorj, Gheorghe Paraschivu.

În această săptămână, urmează să fie desemnaţi președinții și locțiitorii acestora în secții.

Weber: „PSD prețuiește munca și stimulează performanța!”

0
Deputatul PSD de Gorj Mihai Weber, vot pentru actualizarea salariilor din administrația publică. Parlamentarul susține...

Numărul secțiilor de votare, neschimbat în Gorj

0
332 de secții de votare se vor organiza pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc în...

Peste 2,6 milioane de lei pentru alegerile europarlamentare la Gorj! Cât câștigă președinții de secții

0
Reprezentanții Prefecturii Gorj au pus la punct toate detaliile pentru alegerile europarlamentare din luna mai....

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!