Acasa / Actualitate / Cabluri abandonate pe Calea Eroilor. „Nu există vreun pericol“

Cabluri abandonate pe Calea Eroilor. „Nu există vreun pericol“

Mai multe cabluri de curent au fost apărut pe trotuarele de pe strada Calea Eroilor și a arterelor din împrejurimi. Acestea au fost amplasate de compania de distribuție a electricității în cadrul unor lucrări de introducere a rețelelor în subteran, dar totul pare abandonat de mai mult timp, pentru că niciun lucrător nu a mai fost văzut în zonă. Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că nu este niciun pericol pentru că nu există energie electrică pe aceste cabluri: „Cei de la CEZ știu ce au făcut acolo. Au izolat acele fire. Nu sunt sub tensiune și nu există vreun pericol. Investiția a fost făcută în momentul în care se licitează și se finalizează lucrarea pe investiții pe Calea Eroilor, în acele zone se vor instala stâlpi de iluminat stradal pentru tot ce înseamnă Calea Eroilor“.

2 comentarii

  1. pt tot ce inseamna calea eroilor… cum adica?! ia uite unde era filozofu kilului, marcel, cel ce intruchipeaza tot ce inseamna prostia, trufia si, finalmente, esecul.

  2. pe strada tudor vladimirescu, adica tot in zona de protectie coloeni infinitului, sunt cablurile la fel ca in poza de 2 ani de zile! au dat bani pt eliminarea stalpilor si cablurilor si ati pus in loc alti stalpi si cutiile alea hidoase , supradimensionate, urat vopsite, pentru contoare gaz si curent.. bine romanescule! ne bucuram ca scapasem de carciumaru dar nu e diferenta

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*