Cadrele didactice vor anunța dacă se vor vaccina împotriva COVID-19

1
208

ISJCadrele didactice și personalul auxiliar din Gorj trebuie să spună dacă vor sau nu să se vaccineze împotriva COVID-19 până pe data de 15 ianuarie.

Dana Constantinescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, susține că, în funcție de numărul cadrelor didactice care se vor vaccina, se va proceda la redeschiderea școlilor: „Am primit o adresă din partea Ministerului Educației și până pe data de 15 ianuarie, la ora 16,00, trebuie să trimitem ministerului un tabel cu numărul cadrelor didactice și personalului auxiliar din unitățile de învățământ care doresc să se vaccineze deoarece în funcție de numărul acestora se va proceda la reluarea acestora în regim fizic. Din 8 februarie, începutul semestrului II, ar putea să înceapă școala, dar asta depinde de evoluția sau involuția numărului de cazuri“, a spus, la Radio Infinit, Dana Constantinescu.

Dana Constantinescu: „Eu voi accepta să fiu vaccinată“

Purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj spune că unele cadre didactice sunt reticente la vaccinul anti COVID-19: „Cadrele didactice sunt și ei oameni și părerile sunt împărțite, sunt subiective. Sunt cadre didactice care își  doresc să se vaccineze și care nu își doresc deocamdată, probabil că își doresc să aștepte și să vadă cam care ar fi efectele acestui vaccin, pentru că sunt reticenți la trot ce presupune o experimentare, așa cum o denumesc dumnealor. Personal, eu voi accepta să fiu vaccinată pentru că este un lucru pozitiv pe care putem să-l facem“.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here