6.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 18, 2021
AcasăActualitateLa Câlnic au început pregătirile de sărbători

La Câlnic au început pregătirile de sărbători

Ca în fiecare an, autorităţile locale din Câlnic acordă o atenţie deosebită celor mai aşteptate sărbători din an. Astfel, primăria a început deja pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Moş Crăciun va împărţi daruri copiilor din comună, iar aceştia vor susţine mai multe programe artistice.

primaria calnicProgramul de sărbători va include momente artistice susţine de elevii şcolilor din comună, care bineînţeles vor fi răsplătiţi. Moş Crăciun va ajunge la ei cu dulciuri şi cadouri. Magia sărbătorilor de iarnă va fi adusă la Câlnic şi de o trupă de colindători care va colinda pe la toate instituţiile publice. „La sfârşit de an, vom face serbarea de Crăciun. Toţi copiii din fiecare şcoală vor pregăti câte un program artistic, iar Moş Crăciun le va aduce cadouri copiilor care frecventează cursurile la şcoli. Bineînţeles că este şi o trupă de colindători care sunt îmbrăcaţi în costume specifice sărbătorilor de iarnă şi vor colinda la instituţiile publice, inclusiv la Primărie, sub coordonarea domnului profesor Ionel Ciocârlie”, a precizat primarul din Câlnic, Dumitru Vulpe.

Ajutoare pentru nevoiaşi

Autorităţile locale nu vor uita nici de cei nevoiaşi. Primăria va acorda ajutoare sociale celor care au posibilităţi materiale reduse, astfel ca sărbătorile de iarnă să fie un prilej de bucurie şi pentru ei. „Se vor acorda ajutoare şi pentru cei fără venituri sau cu venituri mici. Vom avea grijă ca aceştia să aibă un minim necesar pe masa de Crăciun, le vom oferi pachete ce conţin alimente”, a mai spus primarul localităţii Câlnic.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -