“Calul” Slivilescu nu vrea să devină “măgar”

0
1142

Fostul primar din Tismana a rămas cu un gust amar după ultimele alegeri locale. Marian Slivilescu, cel care a pierdut lupta pentru primăriei după ce a schimbat chiar și tabăra politică pentru a ține de scaun susține că nu va accepta postul de consilier local. Slivilescu își justifică gestul prin sintagma niciodată “să nu devii din cal, măgar’

După ce alegătorii au decis că trebuie să plece din fruntea primăriei Tismana, Marian Slivilescu a luat decizia de a părăsi de tot unitatea, renunțând la postul de consilier.  “A fost o diferență neașteptat de mare între mine și Petre Remetea. 200 de voturi mi se pare o diferență foarte mare. Înseamnă că alegătorii au vrut ca eu să plec din primărie. Înseamnă că proiectele pe care eu le aveam, realizările făcute nu au fost pe placul cetățenilor. Sunt cadru didactic și am fost deja la vechiul meu loc de muncă unde am lucrat timp de 29 de ani, la catedră. După constituirea consiliului local, pentru că nu se poate mai devreme de atunci, îmi voi prezenta demisia din funcția de consilier local. Nu îmi mai doresc să rămân consilier local. Vechiul meu învățător spunea că în viață, niciodată să nu devii din cal, măgar. E o altă viziune, o altă concepție. Ar fi niște colegi de consiliu care pentru mine ar reprezenta o mare insatisfacție. Nu aș vrea să îmi stric ultimii ani de viață activă cu ședințe de consiliu în care să văd astfel de oameni și astfel de opinii”, susține Slivilescu.

Sfaturi pentru viitor

Fostul primar îi transmite, ironic, celui ce va prelua frâiele unității să termine cu mafia din primăria pe care chiar el a condus-o. În privința majorității din Consiliul Local, spune că lucrurile sunt clare.  “Se pot face mai multe alegeri. PSD are 6 consilieri locali și i-ar mai trebui 2, pe care i-ar putea obține cel mai ușor de la Pro România. PNL are 5, deci i-ar mai trebui 3. Sunt două partide de dreapta care au câte un consilier, respectiv USR și PMP. Lucrurile sunt destul de echilibrate. Trucurile le pot face cei de la Pro România mai degrabă, decât cei care au câte un singur consilier. Mesajul meu pentru noul primar este să își ducă la bun sfârșit promisiunile, să termine cu mafia din primărie, pe care spune că a constatat-o. Să demonstreze că ceea ce a spus nu sunt minciuni, ci realități”, a mai declarat Marian Slivilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here