Campanie de vaccinare la mall și în Parcul Central în două weekend-uri la rând

0
157

Campania de vaccinare în mall-ul din Târgu Jiu și în Parcul Central se va desfășura două weekend-uri la rând. Vaccinările se fac fără programare cu doze Pfizer Biontech.

Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan-Morega, a prezentat, într-o postare pe Facebook programul de vaccinare: „Revenirea la o viață normală și reducerea până la eliminarea în totalitatea a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 reprezintă principala noastră prioritate.

Dăm liber la vaccinare gorjenilor care doresc să o facă! Fără programare, doar cu buletinul, dar cu respectarea normelor în vigoare!

Campania de vaccinare din municipiul Târgu-Jiu este organizată în weekend-urile 15-16 mai și 22 – 23 mai, în Parcul Central din Târgu Jiu, între orele 9.00-20.00 și în Mall Shopping City, între orele 10.00-21.00.

Mulțumiri pentru sprijinul acordat acestei campanii adresez în special cadrelor medicale care se vor afla la cele două centre, Direcției de Sănătate Gorj și Ministerului de Interne.

Gorjenii au demonstrat că sunt responsabili, acum e rândul nostru, al autorităților, să venim în sprijinul lor și să le oferim încă o șansă la normalitate!

Așadar, facem încă un pas spre normalitate și învingem pandemia împreună!“.

Autoritățile iau în calcul, dacă va fi o reușită, să organizeze campanie de vaccinare și în al treilea week-end.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here