29 C
Târgu Jiu
luni, august 3, 2020
Acasă Actualitate Campionii ”U13” au fost premiați de Consiliul Județean Gorj

Campionii ”U13” au fost premiați de Consiliul Județean Gorj

- Advertisement -

Echipa de fotbal juniori a Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu, câștigătoare a Campionatului Național “U13”, a fost premiată, ieri, de Consiliul Județean Gorj.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin-Mihai Popescu, a felicitat atât membrii echipei cât și antrenorii acesteia pentru performanța obținută.

Echipa de fotbal juniori LPS Târgu Jiu este alcătuită din: Chelaru Luca-Victor, Bărbulescu Iulian-Mario, Pirea Șerban-Nicușor, Iuțalîm Mihai-Alexandru, Croitoru Eduard-Ionuț, Miruță Marius-Constantin, Pirtea Mario-Andrei, Poenaru Andrei, Deaconu Mihai-Liviu, Bărăitaru Mario-Alexandru, Purdescu Ionuț-Adriano, Chepcel Denis-Ionuț, având ca antrenori: prof. Tîlvescu Valentin și prof. Hîrsu Dorin.

Performanță remarcabilă

Federația Română de Fotbal a organizat etapele zonale semifinale și finale ale competiției, la care au participat echipele de juniori ale cluburilor din Liga I, Liga a II-a și Liga a III-a, precum și echipele de juniori ale tuturor cluburilor care au participat în Campionatul Național U13 ediția 2017-2018.

Duminică, 23 iunie 2019, la Centrul Național de Fotbal Buftea, s-a disputat ultimul act al Campionatului Național Under 13, competiție rezervată copiilor născuți începând cu anul 2006.

Finala Centrului Național U13 s-a jucat în formulă 8+1, pe durata a două reprize a câte 30 de minute, echipa de fotbal juniori a Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu reușind să câștige competiția.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Dan Ilie Morega: „Am ținut la pieptul meu un șarpe…Marcel Romanescu și-a dovedit adevărata lipsă de caracter și este doar pe interes!”

Dan Ilie Morega, președintele „Institutului de Analiză, Investigații Publice și Politice”, îl critică în termeni foarte duri pe Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu,...

De ce Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu?

Numele meu este Lazăr Elena Manuela, am urmat  cursurile facultății de Drept  din cadrul Universității ”Constantin Brâncuși’’ din Târgu-Jiu iar în prezent am fost...

Consiliul Județean Dolj achită despăgubiri proprietarilor de terenuri din județul Gorj

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a emis dispoziția prin care întreaga suprafață de teren supusă exproprierii în vederea derulării investiției în valoare...

Tragedie într-o familie din Motru. Tată și fiică, decedați într-un accident pe „centura“ Craiovei

Un bărbat în vârstă de 41 de ani și fiica lui de șase ani, din municipiul Motru, au decedat în această dimineață într-un accident...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini