18.4 C
Târgu Jiu
marți, august 16, 2022
AcasăActualitateCând va fi finalizat podul peste Jiu către Turcinești

Când va fi finalizat podul peste Jiu către Turcinești

Lucrările de construcţie a podului de la Turcineşti se defăşoară conform graficului şi vor fi finalizate în mai puţin de patru luni, conform programului stabilit. Acestea sunt asigurările pe care le-a dat preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu.
Marius Florică, directorul Întreprinderii de Drumuri și Poduri, care execută lucrările de construcție, a prezentat situația: „Lucrearea de Turcinești a demarat în urmă cu două săptămâni, iar stadiul lucrărilor este în progres. Am montat patru fundații la puntea pietonală și patru elevații, iar astăzi au venit primele două grinzi pentru puntea pietonală și sunt forate 30 de coloane“.

Utilajele au fost retrase de teama precipitaţiilor

Utilajele au fost retrase, la sfârșitul săptămânii trecute, în urma preciptațiilor abundente: „Lucrările avansează conform graficului şi sperăm să nu avem eveniment generate de precipitaţii abundente. Sâmbăta trecută, nivelul Jiului a crescut cu o jumătate de metru ceea ce înseamnă un pericol în deschiderea foarte mare din zona podului, ceea ce ne-a determinat să retragem utilajele într-o zonă sigură“.

DISPOZIȚIA NR. 962 privind convocarea în ședință de extraordinară a Consiliului Județean Gorj

0
DISPOZIȚIA NR. 962 privind convocarea în ședință de extraordinară a Consiliului Județean Gorj   Președintele Consiliului Județean Gorj,...

Președintele CJ Gorj a semnat la MDLPA contractele pentru reabilitarea energetică a celor două spitale

0
Președintele Consiliului Județean Gorj a semnat, la sediul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA),...

Parcare publică în fața sediului CEO

0
O nouă parcare va fi amenajată în municipiul Târgu Jiu. Aceasta se va afla pe...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!