1.6 C
Târgu Jiu
luni, martie 8, 2021
Acasă Actualitate Când va fi înmormântat liderul de sindicat Ion Pisc Scrădeanu. Dramele din...

Când va fi înmormântat liderul de sindicat Ion Pisc Scrădeanu. Dramele din viața sindicalistului

piscIon Pisc Scrădeanu, președintele Federației Energetica și secretar confederal al Blocului Național Sindical (BNS), va fi înmormântat sâmbătă, 1 aprilie, în Cimitirul Municipal din Târgu-Jiu. Acesta a fost găsit mort în apartamentul de serviciu din București. Medicii au ajuns la concluzia că Ion Pisc Scrădeanu s-a spânzurat.

Vestea a fost una șocantă pentru cei din conducerea Complexului Energetic Oltenia (CEO). „Este ceva șocant. Am vorbit cu el luni și totul părea în ordine. Nu îmi explic ce s-a întâmplat. Nu mi-a spus că ar avea vreo problemă de sănătate sau un alt necaz”, a spus Sorin Boza, managerul CEO.

În urmă cu aproximativ o lună, Ion Pisc Scrădeanu a trecut printr-o grea încercare. Mama acestuia s-a stins din viață, iar liderul de sindicat s-a ocupat de tot ceea ce este necesar pentru înmormântare. De asemenea, în urmă cu mai mulți ani, soția acestuia s-a stins din viață, Ion Pisc Scrădeanu trecând prin momente deosebit de grele. Însă, ceea ce pare că l-ar fi răvășit pe liderul de sindicat a fost perioada petrecută în Spitalul Pantelimon din Capitală. A stat internat aici mai multe zile, externându-se vineri, 24 martie, iar după numai câteva zile a decis să-și pună capăt vieții.

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente