6.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 18, 2021
AcasăActualitateCandidat independent la Primăria Târgu-Jiu! Află cine este!

Candidat independent la Primăria Târgu-Jiu! Află cine este!

Surpriză în bătălia pentru Primăria Târgu-Jiu. Un scriitor și jurnalist anunță că vrea să candideze ca independent la alegerile locale din această vară. Laurian Stănchescu își va anunța intenția chiar de Ziua Națională Brâncuși, pe 19 februarie.

stanchescuScriitorul a anunțat că va fi prezent la Târgu-Jiu peste aproximativ două săptămâni pentru a-și prezenta oficial candidatura. „În virtutea descendenţei mele gorjeneşti şi a iubirii faţă de gorjeni şi de Brâncuşi am decis să candidez ca independent la Primăria Târgu-Jiu. Vreau ca acest oraş bogat în cultură şi spiritualitate, cu oameni chibzuiţi şi caracter frumos, să devină un model administrativ, turistic, economic, cultural, social. Candidatura mea are un sens moral, civic, dar mai există şi o datorie de onoare a sufletului meu. Strămoşii mei gorjeni, împreună cu părinţii mei, sunt îngropaţi în pământ gorjenesc după rânduială, şi eu voi trece lângă ei”, a anunțat Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist.

Laurian Stănchescu a ajuns în atenția presei prin numeroasele sale demersuri pentru repatrierea osemintelor lui Constantin Brâncuși.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -