Acasa / Actualitate / Capotă a plecat de la SJU Târgu Jiu. Vezi cine i-a luat locul!

Capotă a plecat de la SJU Târgu Jiu. Vezi cine i-a luat locul!

Conducere interimară la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu după plecarea lui Gigel Capotă. Directorul financiar contabil al instituției, Dumitru Vienescu a preluat conducerea unității spitalicești. Contractul fostului manager s-a încheiat brusc după ce președintele Consiliului Județean a decis acest lucru.

Acordând prioritate interesului legitim public ce vizează satisfacerea nevoilor comunitare specifice, Consiliul Județean Gorj, autoritate care exercită managementul la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, pentru a asigura un cadru adecvat necesar bunei desfășurări a procesului de conducere, organizare și funcționare a acestei unități sanitare publice, astăzi, 06.11.2019, a luat decizia de încetare, înainte de termen,  a contractului de management al domnului Gigel Capotă, a transmis președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu.

Toată lumea să-și facă treaba!

Capotă nu comenteaz prea mult decizia luată de conducerea Consiliul Județean, susține, însă, că vrea să pună capăt presiunilor. “Este o decizie personală, am discutat și cu familia, cu colegii, cu prietenii și am hotărât să iau această hotărâre, în speranța că vor înceta presiunile care se fac, dezinformări le zic eu. Deci, din dorința de a face lumea să înțeleagă că personalul medical trebuie să-și facă treaba pentru care vine la serviciu”, a declarat Gigel Capotă.

Va fi organizat un nou concurs pentru ocuparea funcției de conducere a Spitalului, până atunci, interimatul va fi asigurat de Dumitru Vienescu, director financiar al unității spitalicești.

Un comentariu

  1. Nu va e rusine ? Va schimbați între voi fara rusine!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*