Capotă către Vîlceanu:NU AȚI FĂCUT NIMIC PENTRU OAMENII DIN ACEST JUDEȚ… Vă invit să spuneți public când donați ”UN LEU” pentru acest spital

0
21

Managerul Spitalului Județean de Urgență, Gigel Capotă, i-a dat replica deputatului PNL Dan Vâlceanu, care, într-o conferință de presă a declarat că în spital sunt bacterii nosocomiale nedeclarate de conducere, iar în acest timp managerul Gigel Capotă și-a făcut pagină de Facebook, pentru a se lăuda cu realizările sale: „Spitalul aratră într-un fel deplorabil. Vă pot pune la dispozișie buletinelșe de analiză că infecții nosocomiale au fost identificate, spun cei din spital, la pacienți, nu în spital. A venit pacientul cu bacteria nosocomială de acasă“.

Managerul Gigel Capotă i-a dat replica pe pagina sa de Facebook și i-a amintit deputatul despre faptul că, în trecut, i-a verificat afacerile și a dat dovadă de clemență: „Domnule, eu nu ma laud asa cum afirmati, ci doar prezint, punctual, anumite realizări și reglementări legale administrative, care se văd, sunt palpabile, toate demonstrând faptul că și la spitalul nostru lucrurile încep să meargă bine, în folosul pacienților, pentru un act medical mai bun – pe măsura așteptărilor, cât și pentru condiții de muncă mai bune pentru angajați, „abandonate în timp”. Și, atenție domnule, toate acestea și multe altele, în numai 6 luni de la începerea mandatului meu de manager. Este inutil să reamintesc, pentru că STIE TOATA LUMEA, ca dumneavoastră mai aveți puțin și vi se încheie mandatul de deputat și NU AȚI FĂCUT NIMIC PENTRU OAMENII DIN ACEST JUDEȚ, PENTRU ACEST SPITAL MĂCAR. Activitatea dumneavoastră ca parlamentar de Gorj sa (n.r. s-a) rezumat și se rezumă la a VINDE ILUZII – însă nu mai păcăliți pe nimeni cu asemenea ieșiri la rampă;

– Domnule, daca eu sunt lipsit de bun simț și acest spital arată deplorabil, după cum afirmați, vă invit să spuneți public cand donați „UN LEU” pentru acest spital din banii…. (știți la care bani mă refer),” sau când veniți cu o propunere legislativă în folosul actului medical, dar repede că nu mai aveți timp și iar veniți pe la porțile oamenilor cu „sărut mâna”, cu „alegeți-mă pe mine că mă pricep în a vinde iluzii”. Ați uitat când vă verificăm „afacerile” ce mic va făceați (deși erați mic), iar eu am dat dovada de clementa și decență???

– Domnule deputat D.V. cred că v-am acordat prea multe explicații (deși vă pot da multe date încă de la Amorim încoace…), dar am văzut ca pricepeți greu sau deloc“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here