Acasa / Actualitate / Capotă, manager cu acte în regulă al Spitalului Județean de Urgență

Capotă, manager cu acte în regulă al Spitalului Județean de Urgență

Gigel Capotă este manager cu acte în regulă al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Acesta a promovat concursul cu media 7.87, fiind singurul candidat înscris la concurs. Gigel Capotă va conduce Spitalul Judeţean pe o perioadă de 4 ani.

Concursul a avut două probe: susținerea proiectului de management și evaluarea competențelor. Gigel Capotă a mărturisit că a avut emoții. „Credeam că nu am emoții, dar am avut. Cred că e normal să se întâmple acest lucru. Concursul a avut două etape: susținerea și prezentarea proiectului de management, care a fost postat pe site, iar a doua probă a constat în întrebări din partea membrilor comisiei privind capacitățile manageriale“.

Ce obiective are Capotă

În proiectul prezentat, noul conducător al Spitalului Județean de Urgență propune o nouă organizare a structurii de paturi, dar și modernizarea secțiilor de ginecologie și neonatologie. „Proiectul se referă la remedierea cu prioritate a unor probleme pe care le-am constatat. Una dintre ele se referă la organizarea nerentabilă a structurii de paturi, iar, apoi, m-am axat pe creșterea serviciilor medicale în medicina materno-fetală. Ideea și obiectivelele au ca scop atenția mea pentru ca spitalul să atingă cea mai mare performanță din punct de vedere medical și financiar“, a precizat Gigel Capotă.

Gigel Capotă s-a mai înscris la concurs și în urmă cu câteva luni, dar s-a retras, după ce completat eronat un document pentru dosarul de înscriere în care a menționat că nu era cercetat penal, în condițiile în care situația nu era întocmai.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*