Acasa / Actualitate / Capotă, manager cu acte în regulă al Spitalului Județean de Urgență
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Capotă, manager cu acte în regulă al Spitalului Județean de Urgență

Gigel Capotă este manager cu acte în regulă al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Acesta a promovat concursul cu media 7.87, fiind singurul candidat înscris la concurs. Gigel Capotă va conduce Spitalul Judeţean pe o perioadă de 4 ani.

Concursul a avut două probe: susținerea proiectului de management și evaluarea competențelor. Gigel Capotă a mărturisit că a avut emoții. „Credeam că nu am emoții, dar am avut. Cred că e normal să se întâmple acest lucru. Concursul a avut două etape: susținerea și prezentarea proiectului de management, care a fost postat pe site, iar a doua probă a constat în întrebări din partea membrilor comisiei privind capacitățile manageriale“.

Ce obiective are Capotă

În proiectul prezentat, noul conducător al Spitalului Județean de Urgență propune o nouă organizare a structurii de paturi, dar și modernizarea secțiilor de ginecologie și neonatologie. „Proiectul se referă la remedierea cu prioritate a unor probleme pe care le-am constatat. Una dintre ele se referă la organizarea nerentabilă a structurii de paturi, iar, apoi, m-am axat pe creșterea serviciilor medicale în medicina materno-fetală. Ideea și obiectivelele au ca scop atenția mea pentru ca spitalul să atingă cea mai mare performanță din punct de vedere medical și financiar“, a precizat Gigel Capotă.

Gigel Capotă s-a mai înscris la concurs și în urmă cu câteva luni, dar s-a retras, după ce completat eronat un document pentru dosarul de înscriere în care a menționat că nu era cercetat penal, în condițiile în care situația nu era întocmai.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*