6.8 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 21, 2021
AcasăActualitateCârciumaru: Construim un stadion cum cere UEFA

Cârciumaru: Construim un stadion cum cere UEFA

Rezultatele bune obţinute de echipa de fotbal Pandurii Târgu-Jiu au determinat autorităţile locale să-şi îndrepte privirea spre construirea unui nou stadion. Baza sportivă se doreşte a fi una la standarde europene, iar edilul Municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, promite că va apela la sprijinul premierului Victor Ponta în vederea realizării acestui nou proiect.

Performanţa Pandurilor este de bun augur! Rezultatele lor nu aduc bucurii doar fanilor echipei, ci şi promisiuni noi de construire a unei baze sportive la cele mai înalte standarde. Astfel că reprezentanţii autorităţii locale au ambiţii mari în ceea ce priveşte realizarea stadionului european şi se mândresc cu performanţa formaţiei de fotbal. Echipa trebuie să poată juca în Cupele Europene şi acasă. „Rezultatele obţinute de echipa noastră de fotbal ne ambiţionează pe toţi cei care suntem la ora actuală implicaţi în activitatea sportivă şi administrativă de la nivel de judeţ ca pe viitor să construim şi noi o bază sportivă care să ne permită ca, în eventualitatea în care vom mai juca în Cupele Europene să jucăm la noi acasă”, a declarat primarul Municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru.

Se aşteaptă susţinere guvernamentală

Primarul Municipiului Târgu-Jiu dă asigurări că va face toate demersurile necesare pentru construirea bazei sportive. Edilul se gândeşte la obţinerea susţinerii primului ministru Victor Ponta, dar şi sprijin pe baza fondurilor europene, după cum a declarat. Florin Cârciumaru a spus că „în limita posibilităţilor cu susţinere guvernamentală şi cu susţinere din afară pe fonduri europene, vom construi această bază sportivă”. Normele UEFA nu erau îndeplinite de stadionul Municipal, motiv pentru care echipa Pandurii Târgu-Jiu a jucat un singur meci acasă, după calificarea în Europa League. Formaţia Pandurii Târgu-Jiu va juca primul meci din grupele Ligii Europa, în data de 19 septembrie, pe Cluj Arena.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -