2.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăActualitateCârciumaru, dezamăgit de prestaţia pandurilor

Cârciumaru, dezamăgit de prestaţia pandurilor

„Mi-e ruşine să ies pe stradă din cauza Pandurilor”, declară primarul Târgu-Jiului, Florin Cârciumaru. Acţionarii clubului Pandurii Târgu-Jiu au decis să se întâlnească de urgenţă în această săptămână pentru a discuta şi a lua posibile măsuri în urma rezultatelor foarte slabe obţinute de echipă de la începutul sezonului.

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, a confirmat această şedinţă convocată de urgenţă atât în cazul Adunării Generale a Acţionarilor, cât şi la Consiliul de Administraţie. În acelaşi timp, edilul a declarat că îi este ruşine să mai iasă pe stradă după ce Pandurii au fost învinşi de Steaua cu scorul de 6-0. „Important este să ne întoarcem cu faţa către echipă toţi factorii de răspundere, să tratăm cu seriozitate acest lucru pentru că, la ora actuală, prin evoluţia pe care o are echipa noastră de fotbal a decepţionat şi decepţionează toţi iubitorii de fotbal din Târgu-Jiu. Îmi este ruşine să merg pe stradă, îmi este ruşine să stau de vorbă cu oamenii pe această temă pentru că 6-0 nu este un scor de suportat. Nici când am intrat din divizia B în divizia A n-am luat un asemenea scor şi să ne gândim că atunci am jucat cu jucători care veneau practic din divizia B”, a declarat primarul Florin Cârciumaru. Acesta a mai spus că este inexplicabil ce se întâmplă la Pandurii, iar banca tehnică şi chiar jucătorii ar trebui să explice jalnica prestaţie. Este inexplicabil ceea ce se întâmplă la ora actuală, atâta timp cât un antrenor declară că este mulţumit de echipă, că este mulţumit de lot, este inexplicabil în condiţiile în care sunt cu drepturile salariale la zi. Ceva este în neregulă şi îi cer practic domnului Călinoiu, domnului Ciurel să discutăm cât se poate de repede în AGA această situaţie”, a mai precizat Florin Cârciumaru.

Reprezentantul primăriei Târgu-Jiu în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Pandurii, Florin Cârciumaru, a auzit fel şi fel de zvonuri privind sabotarea echipei din partea lui Condescu, dar şi pariurile sportive la care ar juca unii fotbalişti. „Lumea vorbeşte foarte multe în momentul actual, despre jocul la pariuri, despre sabotaj, despre dirijări din altă parte. Deci rămâne să analizăm, dar repede”, a declarat Florin Cârciumaru. În tot acest scandal, Cârciumaru îi ia apărarea lui Mihai Prunariu, preşedintele clubului, şi spune că lui Petre Grigoraş i-au fost îndeplinit toate dorinţele privind activitatea sportivă la Târgu Jiu. Potrivit unor surse, asociaţii de la Pandurii au început deja să caute un înlocuitor pentru Grigoraş, imediat după meciul cu Steaua. „Nu este de acuzat preşedintele clubului pentru că atâta timp cât echipa are toate condiţiile, atâta timp cât conducerea administrativă a răspuns la solicitările conducerii tehnice privind jucătorii transferaţi, atâta timp cât antrenorul este declarat de valoarea jucătorilor transferaţi, ceva practic ne scapă pentru că echipa Pandurii nu are un lot de locul pe care îl ocupă, dar mai ales de rezultatele pe care le are”, a mai declarat primarul municipiul Târgu-Jiu.

Călinoiu: „este necesară această întâlnire”

Şi şeful judeţului este foc şi pară pe echipa antrenată de Petre Grigoraş, în urma eşecului din Ghencea. După ce primarul din Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, a solicitat convocarea Adunării Generale şi a Consiliului de Administraţie la Pandurii, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, a susţinut acelaşi lucru. Cârciumaru şi Călinoiu, dar şi şeful Complexului Oltenia, Laurenţiu Ciurel, vor explicaţii din partea lui Grigoraş şi a echipei sale privind prestaţia jalnică din primele etape. „E necesară această întâlnire! Este inexplicabil! Antrenorul e cunoscut ca un om care a realizat şi în Gorj şi în alte judeţe performanţă şi e un profesionist. Jucătorii au toate condiţiile asigurate, inclusiv salariile, faţă de alţii. Lucrul acesta, legat de prestarea printr-un joc slab în teren al jucătorilor ne dă de gândit. Vrem să vedem care sunt cauzele reale şi să-i ascultăm pe fiecare în parte”.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -