2.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăActualitateCârciumaru: Este o perioadă pe care nu am mai întâlnit-o până acum!

Cârciumaru: Este o perioadă pe care nu am mai întâlnit-o până acum!

Florin Cârciumaru, edilul municipiului Târgu-Jiu a purtat ieri discuţii cu directorii instituţiilor publice, cerând a se lua toate măsurile pentru evitarea oricăror incidente în perioada Sărbătorilor Pascale. Cârciumaru a fost foarte ferm în declaraţii, punctând faptul că „treaba trebuie luată în serios. Nu ne permitem să avem libere”, a spus edilul municipiului Târgu-Jiu.

Florin Cârciumaru a fost ieri prezent la şedinţa Colegiului Prefectural, acolo unde a purtat discuţii cu reprezentanţii instituţiilor publice din judeţ, cerând colaborare şi multă operativitate în această perioadă. Cârciumaru a punctat faptul că în această perioadă, având în vedere că sunt foarte multe evenimente, să se evite liberele şi să se asigure permanenţa în instituţii. „Trebuie să luăm în calcul că este o perioadă pe care nu am mai întâlnit-o până acum în ceea ce priveşte perioada de liber. Vă rog foarte mult să vă luaţi măsuri ca dumneavoastră şi noi să fim prezenţi sută la sută în activitate, urmând a ne lua libere în altă zi. Suntem obligaţi prin statutul instituţiilor pe care le reprezentăm să asigurăm în această perioadă ordinea publică, fluidizarea circulaţiei şi activitatea comercială, să se desfăşoare în bune condiţii la nivel de municipiu. Fac apel către CEZ, Distrigaz, Aparegio, Polaris, să fie prompţi, să se gândească că este o săptămână şi nu putem să lăsăm oamenii fără curent, fără gaze, fără apă sau să nu ridicăm gunoiul. Trebuie să conştientizăm că este o perioadă foarte dificilă pentru noi toţi. Într-un cuvânt trebuie să ne implicăm şi să ne facem datoria”, a spus Cârciumaru.

„Să nu avem impresia că le ştim pe toate!”

Tot ieri, edilul municipiului a vorbit şi despre statutul politic pe care îl are. Mai mult i-a atenţionat pe directorii din sală că se află sub Guvernarea Ponta şi că trebuie să urmeze întocmai indicaţiile venite de la Capitală. „Îmi fac datoria şi vă spun că am o responsabilitate şi pe alte linii şi la ora actuală, dumneavoastră, vreţi sau nu vreţi, faceţi parte dintr-o guvernare şi am misiunea de a transmite mesajul de la Bucureşti al premierului Victor Ponta, să ne facem toţi datoria aşa cum trebuie. Deci atâta timp cât am această responsabilitate pe linie politică mi-o asum şi pe linie administrativă, îmi fac datoria. Domnul Iliuţă eu vreau să vă spun că din partea primăriei aveţi toată susţinerea, dar să fie şi din partea dumneavoastră susţinerea. Am înţeles mesajul dumneavoastră de la întâlnirea de ieri, o să colaborăm foarte bine, trebuie să existe colaborare între dumneavoastră ca instituţie şi oamenii primăriei. Cred că într-un cuvânt am înţeles cu toţii ce avem de făcut. Trebuie să vă implicaţi mai mult decât v-aţi implicat în alte situaţii. Aveţi în faţă un om care a trecut prin multe evenimente şi ştiu ce probleme au apărut de-a lungul anului. Deci să nu avem impresia că le ştim pe toate şi că nu sunt probleme”, a mai spus ieri Florin Cârciumaru.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -