Casă construită fără autorizație de un gorjean pe conducta de aducțiune a apei potabile Isvarna – Craiova

1
7416

Alimentarea cu apă a municipiului Craiova și a mai multor localități din județele Dolj și Gorj a fost afectată, weekend-ul trecut, din cauza unei avarii majore care s-a produs în comuna gorjeană Țânțăreni. Lucrătorii care au intervenit au constatat că spărtura s-a produs sub o casă care a fost construită ilegal, fără autorizație de construcție. A fost nevoie ca intrarea în casă să fie demolată pentru a se putea interveni în vederea remedierii situației. Programul de furnizare a apei fost reluat în mod normal sâmbătă dimineața.

„Avaria majoră de pe conducta de aducțiune a apei potabile Isvarna – Craiova a fost remediată în mai puțin de 24 de ore

Angajații Companiei de Apă Oltenia au reușit, după eforturi susținute, să remedieze, în mai puțin de 24 de ore, avaria majoră apărută sâmbătă, 11.09.2021, la conducta de aducțiune a apei potabile Isvarna – Craiova, pe raza comunei Țânțăreni, județul Gorj.

S-a lucrat în condiții grele, din cauza locuinței ridicată fără autorizație de construire deasupra conductei, fiind nevoie ca toate săpăturile și reparațiile să fie făcute manual.

În această dimineață, în jurul orei 6.00, s-a repus în funcțiune aducțiunea de apă potabilă Isvarna – Craiova, apa fiind acum furnizată la parametri normali“, au transmis reprezentanții Companiei de Apă Oltenia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here