17.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, februarie 27, 2021
Acasă Actualitate Căsătoria bate pandemia

Căsătoria bate pandemia

- Advertisement -

‘Foto arhiva

De Revelion se va rosti un singur “DA”, la Poarta Sărutului. Dacă în alți ani, cupluri din toată țara ajungeau la Târgu Jiu, în noaptea de Revelion, pentru a se căsătorii, anul acesta doar doi tineri din oraș își vor uni destinele în Parcul Central.

Din cauza pandemiei solicitările pentru cununiile în Noaptea dintre Ani, de la Poarta Sărutului, au scăzut. Doar un cuplu și-a exprimat dorința de a se căsători în prima zi din 2021. “Avem un singur cuplu care a depus cerere pentru căsătoria la Poarta Sărutului în noaptea dintre ani. Din punctul meu de vedere este bine că totuși evenimentul nu înregistrează o întrerupere. După 15 ani, și în acest an avem un cuplu. Asta este. Nu ne așteptam să fie foarte multe cupluri, pentru că, așa cum am mai spus, foarte mulți se așteptau ca această perioadă să nu mai fie una cu restricții. Este foarte bine că un cuplu din Târgu Jiu s-a înscris și a depus toate documentele. În noaptea dintre ani voi oficia căsătoria personal, în Parcul Central, la Poarta Sărutului”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Timp cu familia

În ceea ce privește alte acțiuni, specifice acestei perioade, acestea nu vor mai avea loc. “Pentru mine este o perioadă tristă dacă privesc din punct de vedere al evenimentelor care se organizau de obicei pe final de an. Eu cred însă că fiecare dintre noi trebuie să privim și partea frumoasă a lucrurilor. De data aceasta ne vom bucura de familiile noastre fiecare dintre noi, de liniștea și atmosfera din familie. Asta este. Nimeni nu și-a dorit să ajungem într-o astfel de situație. De data aceasta, împreună cu prietenii și familiile noastre, sunt sigur că vom traversa această perioadă. Eu sper că anul 2021, cel puțin la nivelul județului Gorj, la modul cum se prezintă indicatorii, va fi mult mai bun”, a mai declarant primarul Municipiului Târgu Jiu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente