Acasa / Actualitate / Cât costă înlocuirea pavimentului din zona centrală a municipiului Târgu Jiu

Cât costă înlocuirea pavimentului din zona centrală a municipiului Târgu Jiu

Înlocuirea pavimentului din centrul civic al municipiului Târgu Jiu costă peste 18,6 milioane de lei. Asta reiese din documentația de avizare a lucrărilor de intervenție și a indicatorilor tehnico-economici, care va fi supus aprobării în ședința Consiliului Local Târgu Jiu de luni, 25 noiembrie. Pavimentul actual, din beton amprentat, realizat în urmă cu peste zece ani s-a degradat și prezintă numeroase fisuri și chiar gropi.

Proiectul constă în reamenajarea zonei pietonale a centrului civic în acord cu soluția adoptată pentru Calea Eroilor în proiectul de modernizare a Ansamblului monumental „Calea Eroilor“, realizat de Constantin Brâncuși. Se recomandă realizarea unui sistem de iluminat arhitectural, refinisarea fântânilor arteziene și reamenajarea spațiilor verzi.

Un comentariu

  1. la cat se ridica pretul acestui beton ampretat se putea placa cu piatra naturala dar atunci nu mai existau reparatii care se comisioneaza tot din bugetul local.dupa ce sunt renumerati corect majoritatea celor din functiile publice sunt tentati sa faca fel si fel se mizerii pt asi umple conturile,ca doar traim intr-o ROMANIE NORMALA

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*