Ce echipe au solicitat să joace pe noua arenă sportivă de la Târgu Jiu

0
30

Printre echipele de fotbal care doresc să joace pe noua arena se numără și cea a familiei Sarcină, Viitorul Pandurii, dar și cele două echipe din Craiova. „În acest moment, prioritate, ținând cont și de acel contract de comodat, are Pandurii Târgu Jiu, având în vedere că există și o hotărâre de Consiliu Local, prin care poate să folosească gratuit stadionul până cel puțin în martie 2020. Există mai multe solicitări, printre care se numără Viitorul Pandurii, echipa domnului Mititelu și inclusiv echipa de Liga Națională a Craiovei și-ar dori pe o anumită perioadă de timp să vină la Târgu Jiu. Toate sunt bine primite“, a spus Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Regulament pentru folosirea Stadionului Municipal

Reprezentanții Primăriei vor pregăti un regulament pentru folosirea arenei de la Târgu Jiu, care va cuprinde și tarifele care vor fi percepute: „În momentul în care vom primi acest stadion, pregătim un regulament aprobat prin hotărâre de Consiliul Local. Printr-o discuție prealabilă pe care o s-o avem cu cei care vor să folosească această arenă și cu Direcția de Patrimoniu pentru a vedea exact care sunt costurile de întreținere, pregătim un regulament prin care stabilim anumite tarife pentru categoria de ligă în care joacă echipele de respectivă, iar, pe de altă parte, pentru perioada de timp în care vor folosi arena. Una este să folosești arena în timpul zilei și alta după ora 21,00“, a mai menționat Romanescu.

 

„Este cea mai modernă arenă pe care o are sportul românesc“

 

Primarul susține că stadionul de la Târgu Jiu este cel mai frumos din țară: „După ce am vizitat foarte multe stadioane din țară cred că este cea mai modernă arenă pe care o are sportul românesc. Arena din Târgui Jiu este foarte cochetă și bine legată, cu vestiare ultradotate, cu spații pentru restaurante“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here