19.5 C
Târgu Jiu
joi, august 11, 2022
AcasăActualitateCe spune primarul Ciocea despre scandalul sexual din cadrul Primăriei

Ce spune primarul Ciocea despre scandalul sexual din cadrul Primăriei

Un adevărat scandal sexual a izbucnit în cadrul Primăriei Bustuchin, după ce o funcționară l-a acuzat pe șoferul primarului de faptul că a fost agresată sexual de acesta. Femeia, de 38 de ani, referent achiziţii publice, susține că șoferul i-a făcut avansuri și a fost atinsă când se afla în mașină.

Primarul Ion Ciocea susţine că femeia nu s-a plâns de nimic atunci când a revenit la sediul primăriei, dar a fost sunat în dimineaţa zilei următoare de soţul acesteia: „Eu i-am trimis să rezolve o problemă contractuală cu o societate şi să regleze un ceas electronic care se află în sensul giratoriu. Au venit în biroul la mine şi mi-au spus că au rezolvat problemele. Nu mi-a spus nimic salariata, iar imediat, pe la ora 12.00, am plecat la sediul AFIR din Craiova. Şoferul nu mi-a spus nimic. Aş fi acţionat, dacă auzeam ceva de genul acesta şi aş fi cerut explicaţii. A doua zi, pe la 7.28, m-a sunat soţul femeii să îmi spună că s-a luat de nevasta lui şi că i-a făcut avansuri. L-am chemat la primărie. A fost puţin scandal pe care nu trebuia să-l facă. Ea nu a făcut vreo plângere în ziua respectivă. Se poate vedea că este făcută în ziua următoare. Şoferul mi-a trimis o cerere acordarea a cinci zile de concediu de odihnă aferente anului 2020. Şi-a luat şi ea concediu. I l-am aprobat, pentru că este dreptul ei“.

Şoferul va fi cercetat disciplinar

Ion Ciocea a declarat că le-a recomandat celor doi să se adreseze poliţiei şi parchetului. Edilul spune ca a dispus înfiinţarea unei comisii care să analizeze cazul: „Eu îmi fac datoria. Este un regulament de ordine interioară. Am dat plângerea secretarului. Se va înfiinţa o comisie, pentru a se analiza cazul. Când a venit la mine, eu le-am spus meargă la poliţie şi la parchet. (…) Este o fată extraordinară şi el este un băiat bun. Este o doamnă pe care o respect şi care îşi face treaba“.

Primarul a mai precizat că l-a sunat pe şofer, dar acesta nu a recunoscut acuzaţiile: „Am avut o discuţie şi cu şoferul şi i-am spus că este un gest incalificabil. A încercat să îmi spună că nu a tras de ea şi că nu i-a pus mâna pe piept. Dar aici este problema de poliţie şi de justiţie“.

Gheorghe Aurel nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere legat de acuzaţiile care i se aduc.

Poliţiştii îl cercetează pe şofer pentru agresiune sexuală.

Bullying-ul și efectele sale asupra sănătății mentale

0
Bullying-ul este orice comportament nedorit sau agresiv al unei persoane care încearcă în mod intenționat...

VIDEO Poluare pe râul Șușița Verde, lângă captarea cu apă a municipiului Târgu Jiu

0
Două firme din domeniul forestier au fost amendate cu 16.000 de lei, pentru transportul si...

Iulian Popescu: „Nu sunt mulțumit de cum arată orașul Târgu Jiu din toate punctele de vedere“

0
Iulian Popescu, vicepreședintele PNL Gorj și fost secretar de stat în cadrul Ministerului Informatizării...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!