În ce stadiu se află construcția fabricii de cablaje auto de la Rostramo

0
16

rostramo-1Lucrările de construcție a fabricii de cablaje auto de pe platforma Rostramo se află în grafic, susține primarul interimar al municipiului Târgu-Jiu, Aurel Popescu. „Sunt în grafic. Investitorii de la Rostramo și-au propus niște termene pe care să le aibă în vedere atât pentru inaugurare, cât și pentru dezvoltarea afacerilor”, a precizat Aurel Popescu.

1.500 de angajați vor lucra fabrica de cablaje auto

Compania japoneză Sumitomo va construi o fabrică de cablaje auto în care vor lucra, la finalul investiției, aproximativ 1.500 de persoane. În luna mai este prevăzută deschiderea fabricii, la început urmând ca în jur de 600 de angajați să lucreze în cadrul unității. Cererea de angajare la fabrica de cablaje a depășit orice așteptare. Aproximativ 6.000 de cereri au fost depuse în doar câteva zile.

Fabrică de elemente de caroserie

Zilele trecute, un investitor din Franța a achiziționat un lot, care cuprinde o hală și o suprafață de teren de aproximativ 20.000 metri pătrați. „Este vorba de hale de producție care se vor întinde pe 10.000 metri pătrați. Jumătate de teren va fi ocupată de hală de producție, ceea ce reprezintă o suprafață destul de mare”, a precizat Aurel Popescu. Investitorul francez va realizat o fabrică de elemente de caroserie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here