33.4 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăActualitateCEO înlocuiește toaletele la sediul Sucursalei Miniere Târgu Jiu

CEO înlocuiește toaletele la sediul Sucursalei Miniere Târgu Jiu

Complexul Energetic Oltenia a luat decizia a de a aloca fonduri de urgență pentru a achiziționa articole sanitare pentru sediul Sucursalei Miniere din Târgu Jiu.

Au existat nemulțumiri din partea salariaților cu privire la starea toaletelor. Astfel, vor fi înlocuite wc-urile și chiuvetele vechi. Potrivit reprezentanților Complexului Energetic Oltenia sunt vizate toaletele din clădirea Sucursalei Miniere, situată vizavi de Prefectura Gorj. Conform caietului de sarcini întocmit pentru achiziția wc-urilor, șefii vor să păstreze condiții sociale normale, pentru ca salariații să își poată desfășura activitatea. Aceste obligații sunt asumate și în contractul colectiv de muncă.

Nemulțumiri au fost și în rândul personalului din carierele miniere cu privire la condițiile sociale. Este vorba de starea vestiarelor și a băilor, unde nu au mai fost realizate investiții de mai mult timp. Echipamentele se degradează rapid, având în vedere numărul mare de salariați. De altfel, Directoratul Complexului Energetic Oltenia a dispus anul trecut constituirea unei comisii condusă de consilierul Ion Rușeț, care a verificat condițiile sociale din carierele miniere. A fost întocmit un raport care a fost prezentat conducerii companiei. Daniel Burlan a anunțat, la vremea respectivă, că vor fi alocate, treptat, fonduri pentru îmbunătățirea condițiilor sociale, în conformitate cu prevederile Contractului Colectiv de Muncă.

Încă un fost pandur, cooptat la secția de fotbal a CSM Târgu Jiu. A fost căpitanul echipei

0
CSM Târgu Jiu l-a cooptat în echipa de antrenori din cadrul secției de fotbal a...

UPDATE/VIDEO Motociclist rănit la Bumbești Jiu

0
Un motociclist a fost rănit, în urma unui impact cu un autoturism. Accidentul a avut...

CEO a obținut preschimbarea termenului de judecată pentru Cariera Roșia

0
După ce, pe 2 august, Curtea de Apel București a amânat recursul Complexului Energetic Oltenia...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!