Acasa / Actualitate / Chef de chef într-o școală dezafectată din comuna Bălești. S-a dansat pe scaune

Chef de chef într-o școală dezafectată din comuna Bălești. S-a dansat pe scaune

Un chef de pomină a avut de „Ziua bărbatului“ în fosta școală primară din satul satul Găvăneşti, comuna Băleşti, care a fost închisă în urmă cu mai mulți ani. Petrecerea a avut loc de sărbătoarea Sfinţilor 40 de mucenici din Sevastia. Petrecerea a avut loc într-o sală de curs din şcoala din localitate, care a fost închisă în urmă cu mai mulţi ani.

La chef au participat mai mulţi bărbaţi, priintre aceştia fiind şi Vasile Andriţoiu, reprezentantul sătesc din Consiliul Local Băleşti. Cei prezenţi au mancat, au băut şi au dansat pe ritmuri de manele. Unul dintre petrecăreţi s-a urcat, la un moment dat, pe scaun şi a început să danseze. Un alt prieten de pahar l-a luat în brațe şi a început să danseze împreună cu el. Bărbatul s-a întors şi s-a urcat din nou pe scaun. Nu s-a oprit aici şi a început să se dezbrace, rupându-și chiar tricoul de pe el. Cel care ar fi organizat petrecerea este reprezentantul sătesc din Consiliul Local Băleşti, care trebuia să se ocupe de şcoală.

 „Este o faptă regretabilă“

Primarului localităţii Băleşti, Mădălin Ungureanu, a precizat că fapta este regratabilă: „Este o faptă regretabilă, chiar dacă şcoala de acolo este dezafectată. Protagonistul acestei petreceri este şi delegatul sătesc din zona respectivă, adică reprezentantul populaţiei din Consiliul Local, a avut din partea mea diligenţă să se ocupe urmărirea cazarmamentului care în urmă cu o lună de zile era asigurat pentru constructorii reţelei de canalizare din zona respectivă. A trebuit să le asigure anumite condiţii: un pat, apă şi curent electric, pentru că acolo au fost cazaţi lucrătorii care au muncit la introducerea canalizării. Îmi doresc ca pe viitor să nu mai întâmple astfel de lucruri“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*